۸ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۱:۳۴

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم در گفتگو با مهر خبر داد :

تدوین لایحه مربوط به مجازاتهای موسسین موسسات آموزشی غیرمجاز / جلوگیری از طولانی شدن فرایند تعطیلی موسسات غیرمجاز

تدوین لایحه مربوط به مجازاتهای موسسین موسسات آموزشی غیرمجاز / جلوگیری از طولانی شدن فرایند تعطیلی موسسات غیرمجاز

وزارت علوم در گذشته فعالیت های بسیاری در زمینه جلوگیری از فعالیت موسسات غیرمجاز انجام داده بود و اکنون به این نتیجه رسیده است که قوانین مربوط به موسسات غیرمجاز باید شفاف سازی بیشتری شوند که به وسیله آن فرایند تعطیلی موسسات غیر مجاز سریع تر انجام شود.

دکتر سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این راستا لایحه ای تهیه شده که در مراحل نهایی به سر می برد و ممکن است جهت تسریع در اجرا در کمیسیون آموزش مجلس مطرح شود و در آنجا به صورت طرح به صحن علنی مجلس برود.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم گفت: همچنین مشکلات قضایی و حقوقی مرتبط با موسسات غیرمجاز طی جلساتی با نمایندگان مجلس و دستگاه های ذیربط مطرح شده است.

وی با اشاره به موارد قانونی که در این لایحه ذکر شده است گفت: در لایحه تهیه شده، مجازات های مربوط به موسسین موسسات آموزش عالی غیرمجاز مشخص شده و همچنین برای موسسات غیرمجازی که اقدام به تهیه پایان نامه های دوره های تحصیلات تکمیلی و برخی مراکز نشر که از پایان نامه دانشجویان کپی برداری می کنند قوانین خاصی در نظر گرفته شده است.

دکتر حسینی با بیان اینکه جزئیات موارد قانونی مربوط به این موسسات در 10 بند در لایحه اخیر مشخص شده است گفت: همچنین بر اساس این لایحه نیروی انتظامی نیز موظف می شود با سرعت بیشتری روند تعطیلی و برخورد با موسسات را انجام دهد.

وی اظهار داشت: این پیش نویس قانونی باعث می شود با روشن کردن تمامی جزییات قانونی راه را برای استفاده فرصت طلبان ببندد و وحدت رویه ای را برای افراد مرتبط با آموزش عالی ایجاد کند.

کد خبر 477139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha