پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آبان ۱۳۹۸، ۰:۱۲

مدیرکل تعزیرات حکومتی بوشهر:

گشت‌های مشترک در استان بوشهر راه‌اندازی شد/نظارت مستمر بر قیمت‌ها

گشت‌های مشترک در استان بوشهر راه‌اندازی شد/نظارت مستمر بر قیمت‌ها

بوشهر - مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر با اشاره به راه‌اندازی گشت‌های نظارت و بازرسی مشترک با سازمان صنعت، معدن و تجارت و راهداری گفت: قیمت کالا و خدمات به صورت شبانه‌روزی نظارت می‌شود.

زهرا افضلی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سطح بازار به صورت مستمر بر قیمت‌ها نظارت می‌شود و گشت‌های مشترک در سطح استان بوشهر راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه سهمیه سوخت ناوگان حمل و نقل شهری و برون‌شهری تعیین شده است، ادامه داد: با توجه به اختصاص سهمیه، نباید شاهد افزایشی در نرخ کرایه مسافر و بار باشیم و با هرگونه افزایش قیمت برخورد می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر با اشاره به برخورد جدی با هرگونه افزایش قیمت در اجناس، کالا و خدمات عمومی اضافه کرد: بازرسی و بررسی‌های لازم در وضعیت قیمت ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری به صورت مداوم انجام می‌شود.

وی با اشاره به تشکیل ۲۰ پرونده برای آژانس‌های تاکسی تلفنی متخلف در زمینه افزایش قیمت سرویس‌ها بیان کرد: این پرونده‌ها بلافاصله رسیدگی شده و حکم صادره برای متخلفان به‌زودی اطلاع رسانی می‌شود.

افضلی‌نیا با اشاره به ممنوعیت افزایش قیمت تمامی اجناس کالا و خدمات در همه سطوح تصریح کرد: مردم نگران افزایش قیمت‌ها نباشند و در آینده نزدیک شاهد فصل جدیدی در وضعیت خدمات رسانی خواهیم بود.

وی از کنترل قیمت کالا و خدمات با نظارت‌های شبانه‌روزی خبر داد و اضافه کرد: به مردم اطمینان می‌دهیم که کنترل قیمت‌ها به صورت مداوم ادامه خواهد داشت.

کد خبر 4775547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha