پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۰

مدیر کل مدیریت بحران کرمان:

پروژه‌های آبخیزداری فاریاب مانع مهاجرت روستاییان می شود

پروژه‌های آبخیزداری فاریاب مانع مهاجرت روستاییان می شود

کرمان - مدیر کل مدیریت بحران استان کرمان گفت: اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در شهرستان فاریاب ضمن احیا چشمه‌ها، قنوات و چاه‌های آب کشاورزی مانع از مهاجرت روستائیان و عشایر می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان، مجید سعیدی در حاشیه بازدید از پروژه‌های پخش سیلاب، هلالی آبگیر، بیولوژیک و جنگلکاری حوزه آبخیز شهری شهرستان فاریاب اظهار کرد: پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری با هدف کنترل و مهار سیلاب، جلوگیری از فرسایش خاک و تغذیه سفره های آب زیر زمینی در حال اجراست.

مدیر کل مدیریت بحران استان کرمان ضمن اشاره به سیل خیز بودن شهرستان فاریاب افزود: از مهمترین تاثیرات اجرای این پروژه‌ها در این شهرستان می توان به حفاظت از تاسیسات زیربنایی، احیا چشمه‌ها، قنوات و چاه‌های آب کشاورزی، جلوگیری از مهاجرت روستاییان و عشایر همچنین اشتغالزایی و توسعه پایدار اشاره کرد.

سعیدی تاکید کرد: اعتبارات این پروژه ها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال های 1397 و 1398 است.

وی در پایان ضمن تشکر از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، روند پیشرفت فیزیکی پروژه های آبخیزداری و آبخوانداری در شهرستان فاریاب را مثبت ارزیابی کرد.

کد خبر 4785540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha