سیف الله فرزانه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت شناخت مردم استان از جنگل های هیرکانی و ظرفیت های ثبت جهانی آن گفت: جشن ثبت جهانی جنگل های هیرکانی با حضور دکتر مونسان وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در هتل میزبان برگزار خواهد شد.
وی افزود: رونمایی از لوح ثبت جهانی جنگل های هیرکانی، رونمایی از پوستر مستند، گزارش رویداد پرسبوک، مانور یگان های حفاظت میراثفرهنگی، منابع طبیعی و محیط زیست و اجرای موسیقی آیینی، بخش هایی از این مراسم خواهد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران، با اشاره به اهمیت توجه به هنرهای معاصر در راستای معرفی این جنگل ها گفت: در حاشیه جشن ثبت جهانی جنگلهای هیرکانی گروهی از هنرمندان با اجرای طرحی در قالب هنرهای مفهومی به موضوع این جنگل ها می پردازند.
وی افزود: جنگل های هیرکانی یکی از مهم ترین موضوعات در رویداد بین المللی ساری ٢٠٢٢ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو خواهد بود و تلاش خواهیم کرد برنامه های مستمری در این خصوص داشته باشیم.
فرزانه همچنین با اشاره به وجود شش لکه جنگل های هیرکانی در مازندران گفت: جنگل بولا درشهرستان ساری، جنگل واز در شهرستان نور، جنگل الیمستان در شهرستان آمل، حوزه ۴۵ و ۴۶ جنگل بخش کجور شهرستان نوشهر، جنگل خشکه داران شهرستان تنکابن و جنگل چهارباغ شهرستان چالوس در این پرونده، ثبت جهانی شد.

ساری - مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران از برگزاری جشن ثبت جهانی جنگل های هیرکانی با حضور دکتر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری در شهرستان بابلسر خبر داد.
نظر شما