پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۲

در جلسه شورای شهر خرمشهر؛

بیش از ۵۸۰ میلیارد ریال درآمد شهرداری خرمشهر برآورد شده است

بیش از ۵۸۰ میلیارد ریال درآمد شهرداری خرمشهر برآورد شده است

خرمشهر- جمع کل درآمدهای شهرداری خرمشهر تا ۱۱ آذرماه امسال بیش از ۵۸۰ میلیارد ریال بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای شهر شب گذشته با حضور پنج عضو و غیبت امیر سامری و علی بندری با دستور کار بررسی لوایح رسیده به شورا و بررسی موضوع بازار امام علی (ع) خرمشهر برگزار شده که بررسی دستور کار دوم به جلسه آینده موکول شد.

رئیس شورای اسلامی شهر خرمشهر در این جلسه، به برگزاری جلسه پیشین این شورا با دستور کار بررسی شرایط ایمنی شهرستان خرمشهر اشاره کرد و گلایه خود را از غیبت سازمان منطقه آزاد اروند با وجود دعوت رسمی تکرار کرد.

موسی مطور جزیره در این رابطه اظهار کرد: در جلسه پیشین که به بررسی موضوع آتش‌سوزی در بازار کنزالمال و به‌ صورت کلی شرایط ایمنی شهرستان خرمشهر پرداخته شده بود؛ با وجود دعوت رسمی و حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در منطقه هیچ نماینده‌ای از سوی این سازمان در جلسه شرکت نکرد.

وی از نوشتن نامه‌ای تند به مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند خبر داد و گفت: روز گذشته نامه‌ای شدید الحن به مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند نوشتم و در آن ماده ۱۰۳ قانون اساسی و ماده ۱۱ قانون شوراها را یادآور شدم که طی این مواد قانونی هر مقام دولتی موظف است در جلسات شورای شهر که از آن دعوت رسمی می‌شود، حضورداشته باشد.

وی افزود: برای اولین بار این سهل‌انگاری از سوی شورا بخشیده شد اما با تکرار این امر، موضوع به‌ مراتب بالاتر ازجمله دبیرخانه مناطق آزاد کشور گزارش داده می ‌شود.

سرپرست شهرداری خرمشهر نیز در این جلسه آماری از درآمدهای شهرداری در سال ۹۸ ارائه و اظهار کرد: جمع کل درآمده های شهرداری تا ۱۱ آذرماه بیش از ۵۸۰ میلیارد ریال بوده است که این درآمدها به دو بخش شش‌ماهه نخست امسال و از مهر تا شب گذشته تقسیم‌ شده است.

وی ارزش‌افزوده، آلایندگی، سوخت و درآمدهای متفرقه را محل تأمین درآمدهای شهرداری دانست و افزود: درآمدهای شهرداری خرمشهر از محل ارزش‌افزوده از ابتدای امسال بیش از ۲۳۰ میلیارد ریال بوده است که تا شهریور این میزان افزون بر ۱۴۸ میلیارد ریال و از ابتدای مهر تا روز گذشته بیشتر از ۸۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی افزود: در بخش درآمدهای حاصل از سهم آلایندگی در نیمه نخست امسال بیش از ۱۱۵ میلیارد ریال و از ابتدای مهر حدود ۱۱۰ میلیارد ریال بوده است.

وی درآمدهای حاصل از سوخت را نیز افزون بر ۳ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از ابتدای سال تا آخر شهریورماه درآمد حاصل از سوخت بیش از ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود که این درآمد از مهر تا ۱۱ آذرماه ۱۴ میلیارد ریال برآورد شده است.

کد خبر 4787360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha