به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی آقازاده روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی در اراک اظهار داشت: تلاش بر این است که بتوان با تمام ظرفیت موجود در استان، مصوبات شورای آموزش و پرورش را به مرحله اجرا رساند.
استاندار مرکزی افزود: ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش شهرستانهای استان مرکزی در اجرای طرح مهر ضروری است و ساز و کارهای مطلوبی در این حوزه باید توسط آموزش و پرورش استان به کار گرفته شود.
آقازاده بیان کرد: تجاریسازی فضاهای آموزشی اقدامی کلیدی در رفع چالشهای آموزش و پرورش و راهبردی برای مدیریت بهینه نظام تعلیم و تربیت در این استان است و در همین راستا مجوز تجاریسازی برای ۱۲ هزار متر مربع از فضاهای آموزشی این استان صادر شده است.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: این ساز و کار، منبع خوبی برای درآمدزایی آموزش و پرورش ایجاد می کند و مسئولان باید از این فرصت نهایت بهرهگیری را داشته باشند. در همین رابطه سالن ورزشی ۲۲ بهمن اراک تا ۳ ماه آینده به آموزش و پرورش استان مرکزی تحویل داده میشود تا از سوی خیران به مکانی مجهز و پیشرفته تبدیل گردد.
در این جلسه همچنین، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی اظهار داشت: تفاوت قابل توجهی از نظر کیفیت آموزشی و رفاهی بین مدارس شهری با مدارس حاشیه شهرها و روستاها وجود دارد و مشکل کمبود معلم به ویژه در مقطع ابتدایی در شهرستانهای اراک، ساوه و دلیجان محسوس است.
سید احمد سجادی ادامه داد: طبق برآوردها واحدهای آموزشی شهرستانهای خمین، محلات و فراهان وضعیت به نسبت بهتری دارند، مدارس شهرستانهای شازند، تفرش، آشتیان، زرندیه، خنداب و کمیجان در حد استاندارد هستند و مدارس شهرستانهای اراک، ساوه و دلیجان وضعیت چندان مطلوبی ندارند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی عنوان کرد: از دیگر مشکلات این حوزه، کمبود امکانات ورزشی به ویژه در مدارس روستایی، وجود فضاهای اضافی و آسیبزا در مدارس روستایی، عدم رعایت اصول استاندارد و ایمنسازی در برخی مدارس و... است.
نظر شما