پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۸

رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیشوا:

هیچ‌گونه پروانه شکار و صید در سطح استان تهران صادر نشده است

هیچ‌گونه پروانه شکار و صید در سطح استان تهران صادر نشده است

پیشوا- رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیشوا از دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز قبل از اقدام به شکار خبر داد و گفت: هیچ‌گونه پروانه شکار و صید در سطح استان تهران صادر نشده است.

امامعلی یگان‌زاده، در گفتگو با خبرنگار مهر،  از دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز قبل از اقدام به شکار خبر داد و گفت: هیچ‌گونه پروانه شکار و صید در سطح استان تهران صادر نشده است.

یگان زاده با بیان اینکه شکارچیان غیرمجاز در حین گشت زنی و کنترل اراضی پیشوا در دام یگان حفاظت محیط زیست افتاده اند گفت: این گروه متخلف قبل از شکار دستگیر شدند.

وی در ادامه گفت: ۲ نفر از این شکارچیان غیر مجاز طی تعقیب و گریز با یک قبضه سلاح شکاری تک لول و یک قبضه سلاح شکاری دولول دستگیر و یک نفر از آنان نیز متواری شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست پیشوا از مردم خواست در صورت مشاهده و اطلاع از اقدام شکارچیان غیر مجاز مراتب را به محیط زیست شهرستان پیشوا اطلاع دهند.

کد خبر 4798504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha