۴ دی ۱۳۹۸، ۲۰:۳۶

رییس اداره محیط زیست ری:

پسماندهای بیمارستانی و عفونی تهران در آرادکوه دفن می شود

پسماندهای بیمارستانی و عفونی تهران در آرادکوه دفن می شود

ری- رییس اداره محیط زیست ری گفت: پسماندهای بیمارستانی و عفونی مراکز درمانی کلان شهر تهران به آراد کوه حمل شده و این پسماندها با کمی آهک در آراد کوه دفن می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، زهره عبادتی در جلسه بررسی مشکلات پسماند شهرستان ری که با حضور فرماندار و مسئولین شهرستان ری برگزار شد اظهار داشت: پسماندهای بیمارستانی و عفونی مراکز درمانی کلان شهر تهران به آراد کوه حمل می‌شود همه این پسماندها به صورت کاملاً ابتدایی با کمی آهک در آراد کوه دفن می‌شود.

عبادتی با بیان اینکه یکی از مشکلات زیست محیطی و آلاینده هوای شهرستان ری وجود کوره‌های ذغال است گفت: هرس درختان کلان شهر تهران و نبود نظارت و برنامه از سوی شهرداری تهران موجب ایجاد کوره‌های غیر مجاز تولید ذغال در جنوب پایتخت شده است.

وی با اشاره به اینکه روز گذشته ۳۵ کوره تولید ذغال با حکم قضائی در بخش کهریزک تخریب شده است افزود: متخلفان با ایجاد کوره‌ای تولید ذغال در بخش‌های حسن آباد و کهریزک علاوه بر آلودگی هوا کیفیت اراضی کشاورزی شهرستان ری را کاهش می‌دهند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری عنوان داشت: روزانه صدها تن انواع ضایعات کشتارگاهی و اجزای داخلی مرغ از فروشگاه‌های سطح تهران و استان‌های حاشیه‌ای به شهرستان ری وارد می‌شود.

کد خبر 4807780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha