پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

دبیر جامعه ایمانی مشعر:

ایام فاطمیه اوج فعالیت‌های هیأت‌های مذهبی در حوزه خانواده است

ایام فاطمیه اوج فعالیت‌های هیأت‌های مذهبی در حوزه خانواده است

دبیر جامعه ایمانی مشعر گفت: ایام فاطمیه اوج فعالیت‌های هیأت‌های مذهبی در حوزه خانواده است و شعار فاطمیه امسال نیز «مدیون لطف مادر این خانواده‌ایم»، بیان داده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم آب‌فروش در پنجمین نشست صمیمانه جمعی از ستایشگران جوان آستان اهل بیت (ع) که در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیر (سرچشمه) برگزار شد، با اشاره به اینکه در دیدار ستایش‌گران با رهبر انقلاب در سال گذشته ایشان به ارتقای ملاک‌ها تاکید داشتند، اظهار داشت: نباید درگیر بازی‌های کوچک باشیم بلکه باید ملاک‌های هیأت‌های انقلابی را تغییر دهیم.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب به عنوان کلید راهبری برای این ارتقای کیفی موضوع خانواده را مطرح کردند و مباحثی ازجمله ازدواج دیرهنگام، کم فرزندی، ازدواج‌های سفید و … را از اصلی‌ترین موضوعات در حوزه خانواده عنوان کردند.

دبیر جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه حضرت زهرا (س) محور فعالیت در حوزه خانواده در هیأت‌ها هستند، مطرح کرد: ایام فاطمیه نیز اوج فعالیت‌های هیأت‌های مذهبی در حوزه خانواده است و شعار فاطمیه امسال نیز «مدیون لطف مادر این خانواده‌ایم»، بیان داده شده است.

وی با اشاره به اینکه نباید سلسله جلسات هم‌اندیشی ستایش‌گران قطع شود بلکه باید بصورت پایدار و منظم ادامه داشته باشد، عنوان کرد: تلاش کردیم با تمام سختی‌ها و ملالت‌ها این جمع را در راستای آرمان‌ها و اهداف انقلاب و امام راحل حفظ کنیم تا به نتایج مطلوب و مدنظر مقام معظم رهبری دست پیدا کنیم.

آب‌فروش با بیان اینکه در جلسات مختلف انتقادات و پیشنهادات مختلف را مورد بررسی قرار می‌دهیم، خاطرنشان کرد: در نظر داریم نشست پایانی در فصل زمستان که در ۹ اسفندماه برگزار می‌شود پذیرای گروه گسترده‌تری از ستایش‌گران و ذاکرین اهل بیت (ع) باشیم.

وی با اشاره به اینکه افراد بسیاری خواهان حضور و شرکت در این جلسه هستند، تصریح کرد: توقع داریم بحث‌ها و گفت‌وگوها در این جلسات یک افق مشترک را تشکیل دهد تا در نشست پایانی بتوانیم چنین افقی را بیان کنیم.

دبیر جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه محور اصلی فعالیت ما در حوزه جوانان است، یادآور شد: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده در این همایش بایدها و نبایدهای ستایش‌گری اهل بیت (ع) و همچنین مردم داری و مردم یاری، رسالت ستایش‌گر تراز اهل بیت (ع) را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه نباید راه سردار سلیمانی متوقف شود، ابراز کرد: تجلی غضب و حماسه باید خودش را در این واقعه نشان دهد و غیر از هیأت‌ها هیچ نهادی نمی‌تواند مسئولیت این رسالت سنگین را بر عهده بگیرد.

کد خبر 4815729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha