پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۱۱

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع خبر داد

واریز سری اول سرانه مدارس شبانه‌روزی از هفته آینده

واریز سری اول سرانه مدارس شبانه‌روزی از هفته آینده

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع اظهار کرد: از هفته آینده سری اول سرانه مدارس شبانه‌روزی واریز می‌شود و تا قبل از سال نیز بخش عمده‌ای از سرانه مدارس شبانه‌روزی پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی الهیار ترکمن در حاشیه سفر به استان هرمزگان با اشاره به سرانه مدارس شبانه‌روزی، اظهار کرد :۳۶۰ هزار دانش‌آموز کشور در مدارس شبانه‌روزی مشغول به تحصیل هستند که فراهم آوردن امکانات رفاهی این دانش‌آموزان از اولویت‌های آموزش‌وپرورش است.

وی افزود: علی‌رغم محدودیت‌های مالی آموزش‌وپرورش، در تلاش هستیم تا از همه منابع در دسترس برای بهبود وضعیت مدارس شبانه‌روزی و تأمین سرانه غذایی و رفاهی آن‌ها بهره ببریم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع خاطرنشان کرد: در سال گذشته توانستیم ۳۰۰ میلیارد تومان از منابع هدفمندی یارانه‌ها را به سمت مدارس شبانه‌روزی سوق دهیم و در طرح معیشتی نیز امیدواریم که بتوانیم سهمیه خوبی برای این مدارس بگیریم.

الهیار ترکمن بابیان اینکه سرانه غذایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کمتر از ۵ هزار تومان است، گفت: ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات وزارت آموزش‌وپرورش مختص مدارس شبانه‌روزی است که با هماهنگی‌های انجام‌شده با سازمان برنامه و خزانه کل کشور، از هفته آینده مرحله اول سرانه مدارس شبانه‌روزی واریز می‌شود و تا قبل از سال نیز بخش عمده‌ای از سرانه مدارس شبانه‌روزی پرداخت می‌شود.

کد خبر 4818978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۱
      0 0
      من مدیر مدرسه شبانه روزی هستم با بدبختی و چشم تنگی میتونیم غذایی برای بچه ها تهیه کنیم پول آب و برق و گاز و تلفن و تعمیرات و خرید وسایل و هزار چیز دیگه را که اصلا نداریم خلاصه وضع ناجوره