پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۰۷

گزارش میدانی از جاسک:

بحران دربرخی روستاهای سیل زده جاسک/وضعیت برخی روستاهای نامشخص است

بحران دربرخی روستاهای سیل زده جاسک/وضعیت برخی روستاهای نامشخص است

بندرعباس - شرایط برخی روستاهای سیل زده جاسک بحرانی است و آب در برخی از شهرستان جاسک قطع است.

به گزارش خبرنگار مهر در بازدید میدانی از مناطق سیل زده شهرستان جاسک: سیل زیرساخت‌ها و شبکه‌های آبرسانی شهرستان جاسک را تخریب و به آنها آسیب جدی رسانده است.

در حال حاضر آب تمام شهرستان جاسک قطع می‌باشد و آبرسانی از طریق تانکرهای آب و نیز توزیع آب‌های بسته بندی در بین مردم انجام می‌شود.
برق شهر جاسک در حال حاضر برقرار است و تلاش برای برقراری برق از شهرجاسک تا روستای سدیج ادامه دارد که مسئولین ابراز امیدوار کرده اند تا امشب برق موقت این منطقه وصل شود.

روستاهای بعد از پل سدیج به علت تخریب شدید شبکه و نیاز به اصلاح و به سازی و ترمیم و شبکه به طول ۹ کیلومتر، پروسه برق رسانی در چند روز آتی مسیر نخواهد بود.

اوضاع بعد از پل سدیج وخیم‌تر است، راه‌های روستایی، برق و آب قطع می‌باشد و از روستاهای آن مسیر به علت تخریب مسیرها اطلاعات کافی در دست نیست.

امداد رسانی و توزیع اقلام مورد نیاز این روستاها نیز به سختی انجام می‌گیرد.

شرایط زندگی در برخی روستاها در شرایط بحران و اضطرار است. میزان آب ورودی به منازل مردم در برخی مناطق به حدود یک و نیم متر می‌رسد و خانه‌ها پر از آب و گل شده است. و مردم بدون لباس گرم، آب و مواد اولیه هستند و سرمای هوا مشکل مردم را دوچندان کرده است.

در روزهای اولیه، امدادرسانی به صورت موضعی و ازطریق بالگرد انجام می‌شد و از امروز این امدادرسانی که شامل مواد اولیه چادر و غذا بود به صورت هوایی و در برخی مناطق که مسیر جاده‌ای باز شده بود به صورت ارسال گروهی و گسترده صورت می‌گرفت.

اداره راهداری مسیر اصلی جاسک تا سدیچ را تقریباً بازگشایی کرده و رفت و آمد صورت می‌گیرد که با بازگشایی پل اصلی سدیچ مسیر جاسک به کنارک تقریباً امکان پذیر می‌شود و امدادرسانی و کمک رسانی به مردم روستاهای اطراف این جاده اصلی سریع‌تر صورت بگیرد.

در حال حاضر احتیاج اصلی مردم به مواد غذایی، لباس خصوصاً لباس گرم و آب آشامیدنی بسته بندی است

کد خبر 4825849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha