به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی بعد از ثبت نام به عنوان یکی از گزینه های ریاست فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد.
کاشانی گفت: برای ثبت نام اولیه مدارک تحصیلی و یکسری فرم های مربوطه لازم بود که آن را امروز ارائه دادیم. تا چند روز آینده یکسری دیگر از فرم های مربوطه ارائه خواهد شد.
نامزد ریاست فدراسیون فوتبال درباره اینکه چه کسانی را به عنوان نواب رئیس خود در نظر دارد، تاکید کرد: آقای اسلامیان و آقای بهاروند گزینه های نایب رئیسی اول و دوم من برای فدراسیون هستند. برای نایب رئیسی بانوان هم خانم عبدالحسینی را معرفی کرده ام.
کاشانی در پاسخ به این سوال که رقبای شما برای ریاست فدراسیون چه کسانی هستند، تاکید کرد: آقای قریب از دوستان قدیمی من برای ریاست ثبت نام کرده است. همینطور آقای جلالی مدیرکل ایثارگران شهرداری تهران ظاهرا ثبت نام کرده است.
وی در ادامه در واکنش به صحبت خبرنگاران مبنی بر سبد رای اعضای مجمع فدراسیون فوتبال گفت: الان باید به این سوال ها جواب بدهم؟ شما یک کاری می کنید آدم همین الان انصراف بدهد. (با خنده) این تازه اول کار است.
نظر شما