پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۳۰

مدیرکل تعاون مازندران

تعاونی های مازندران برای ۱۶۰ هزار نفر شغل ایجاد کرده اند

تعاونی های مازندران برای ۱۶۰ هزار نفر شغل ایجاد کرده اند

ساری - مدیرکل تعاون مازندران از ثبت ۱۴ هزار تعاونی در استان خبر داد و گفت: این تعداد برای بیش از ۱۶۰ هزار نفر شغل ایجاد کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران اصغری پیش ازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران با گرامیداشت دهه مبارک فجر با تاکید بر بیان ضرورت تبیین دستاوردها و ثمرات ارزشمند انقلاب اسلامی برای نسل امروز اظهار کرد: جامعه کار و تولید در صحنه‌های مختلف انقلاب همگام با سایر اقشار نشان داده‌اند که تحت هیچ شرایطی حاضر به کوتاه آمدن از آرمان‌های انقلاب نیستند.

وی افزود: همواره جامعه کارگری در تمامی عرصه‌ها با همه فشارهای اقتصادی و مشکلات، وفاداری خود را به آرمانهای نظام وانقلاب ومیهن به اثبات رسانده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: کارگران و کارفرمایان از جمله قشرهای اثرگذار در پیروزی انقلاب اسلامی بودند و این قشر تاکنون در برگزاری جشن‌های دهه مبارک فجر نیز حضور خودجوش و پررنگی داشته‌اند.

این مسئول در تشریح عملکرد ۴۱ ساله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در حوزه تعاون از تشکیل حدود ۱۴ هزار تعاونی در استان خبر داد و گفت: با تشکیل این تعاونی‌ها ۱۶۱ هزار و ۱۴۰ فرصت شغلی ایجاد شده است.

اصغری میزان اعطا تسهیلات به شرکت‌های تعاونی را هزار, ۲۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: طی این مدت توسط این تعاونی‌ها ۴۵۸ میلیون دلار صادرات صورت گرفت.

وی برگزاری ۱۴ جشنواره تعاونی‌های برتر، برگزاری ۴۵۸ نمایشگاه داخلی و ۱۲۰ نمایشگاه خارجی و کمک به اجرای پروژه‌های مسکن توسط تعاونی‌های مسکن مهر و تحویل حدود ۶ هزار و۸۰۰ واحد مسکونی را از دیگر اقدامات مهم و اساسی در حوزه تعاون در استان برشمرد.

بررسی ۸۵ هزار پرونده درخواست بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در بیان عملکرد حوزه روابط کار از تشکیل ۷۰۰ تشکل‌های کارگری وکارفرمایی در استان خبر داد و اظهار کرد: بیش از ۸۵ هزار پرونده درخواست بازنشستگی پیش از موعد مشاغل سخت و زیان آور با هدف توجه به سلامت قشر زحمتکش کارگران بررسی شد.

این مسئول با اشاره به اینکه ۳۶۰ هزار نفر ساعت آموزش ایمنی به کارگران، کارفرمایان و مهندسین با هدف افزایش میزان آگاهی ایمنی و کاهش حوادث ناشی از کار داده شده است، تصریح کرد: با هدف کاهش حوادث ناشی از کار، طرح‌های خود بازرسی درون کارگاهی و استقرار مسئولان ایمنی در کارگاه‌ها و صدور ۳۵۰ گواهینامه انجام شده است.

کد خبر 4853195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha