علی خبیری در حاشیه سفر به اصفهان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به پهنه بندی عرصه های تولیدی، ساماندهی و پشتیبانی مراکز جهاد کشاورزی دهستان، توانمندسازی عناصر و عاملان شبکه ترویج دولتی و غیردولتی اظهار داشت: در طول چند دهه گذشته بالغ بر ۳۸ هزار مددکار ترویجی در کشور و در استانهای مختلف ساماندهی کردیم و از ظرفیت وجودی آنها در برنامه های ترویجی بهره مند شدیم.
وی افزود: انتقال مدیریت دانش و اطلاعات، تجارب، تعامل موثر بین مروجان با جامعه محلی، آموزش و تحقیقات و بخش های اجرایی از اهم اقدامات این سالها و توسط این مروجان بوده تا از نظر فنی و اجتماعی و فرهنگی و باضریب نفوذ به عنوان الگو در جوامع محلی در پیشبرد توسعه فعالیت های کشاورزی موثر واقع شوند.
مدیرکل دفتر ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی و شبکه ترویج وزارت کشاوزری با بیان اینکه ساماندهی و پشتیبانی مراکز جهاد کشاورزی و برنامه ریزی و هماهنگی و توانمندسازی این مروجان در همایشی در اصفهان می تواند به عنوان موضوعی مهم و استراتژیک موثر باشد، تصریح کرد: با توجه به آنکه پنج درصد مساحت اراضی استان اصفهان به کشاورزی تخصیص یافته است به کارگیری و آموزش سربازان سازندگی و جلی مشارکت جوامع محلی با تاکید بر مددکاران ترویجی و بسیج سازندگی می تواند در توسعه فعالیت های کشاورزی این استان موثر باشد.
وی با بیان اینکه مروجان می توانند یافته ها و دانش خودرا به جوامع محلی تسریع بخشند، ابراز داشت: می توان با وجود مروجان در گسترش و بسط فعالیت ها در سطح جامعه و وسیع سازی فعالیت های ترویجی به ویژه در جوامع محلی کوشید.
نظر شما