۲۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۱۷

در مراسم تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

۱۱ کشاورز نمونه شهرستان مرند رتبه‌های برتر استانی را کسب کردند

۱۱ کشاورز نمونه شهرستان مرند رتبه‌های برتر استانی را کسب کردند

مرند - شهرستان مرند با معرفی یک تولید کننده برتر کشوری و ۱۰ تولید کننده استانی در بخشهای مختلف کشاورزی، رتبه دوم را در سطح استان به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی امروز در تبریز برگزار شد و در این مراسم، محمدرضا بذلی، کشاورز نمونه کشوری و استانی از روستای میاب که در زمینه تولید محصول گل محمدی فعالیت می‌کند به عنوان تولیدکننده برتر استان تجلیل شد؛ بذلی چندی پیش نیز در مراسم ملی که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، تجلیل شده بود.

همچنین عباس عابدینی از روستای دولت آباد در زمینه تولید محصول یونجه، جواد زلفی از روستای اربطان در تولید محصولات گلخانه‌ای، سبزی و صیفی و اسماعیل علیزاده از روستای امیر آباد یکانات در بخش پرورش گوسفند به عنوان کشاورزان و تولیدکنندگان برتر معرفی شدند.

جعفر مشکین فام از شهر یامچی به عنوان باغدار نمونه در کشت پسته، محمد دوار از شهر بناب مرند تولید کننده نمونه محصول زعفران، حافظ ابراهیم پور مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی، فاطمه ابوالعلائی از شهر زنوز به عنوان زن نمونه مشاغل خانگی در امور صنایع تبدیلی و تکمیلی، مرتضی تاری زاده از روستای محبوب آباد به عنوان تعاونی نمونه روستایی، شیرمحمد گل محمدی از روستای لیوار به عنوان خیر و حامی نمونه منابع طبیعی و آبخیزداری و وحیده سید محمدی از مرند در زمینه منابع پایه تولید و منابع طبیعی، از جمله کشاورزانی بودند که رتبه‌های برتر استان آذربایجان شرقی را کسب کردند.

کد مطلب 4855921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha