پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۳۷

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:

مشکل خاصی در هیچ کدام از ۳۰۵۳ شعبه آذربایجان شرقی نداریم

مشکل خاصی در هیچ کدام از ۳۰۵۳ شعبه آذربایجان شرقی نداریم

تبریز- رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی گفت: مشکل خاصی در هیچ کدام از سه هزار و ۵۳ شعبه اخذ رای آذربایجان شرقی نداریم.

به گزارش خبرنگار مستقر مهر در ستاد انتخاباتی استان، علیار راستگو در جمع خبرنگاران گفت: ۶۲ هزار نفر در استان ما را در اجرای این انتخابات همراه می‌کنند.

وی ادامه داد: دستگاه احراز هویت در تمامی شعبات مستقر بوده و افراد مراجعه کننده احراز هویت شده و از طرفی با هماهنگی ستاد کشور و شورای نگهبان، گرفتن اثر انگشت از طریق استامپ اختیاری است.

راستگو افزود: از عوامل نظارتی می‌خواهیم حتماً با عوامل اجرایی در این راستا هماهنگ کنند.

رئیس ستاد انتخاباتی استان با بیان اینکه مشکل خاصی در سطح استان نداریم، گفت: در هیچ کدام از سه هزار و ۵۳ شعبه استان مورد خاصی نداریم.

وی ادامه داد: از مردم می‌خواهیم اصل شناسنامه و کد ملی خود را به همراه داشته باشند و رأی خود را به آخر وقت موکول نکنند.

کد خبر 4858357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha