۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۳۷

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:

مشکل خاصی در هیچ کدام از ۳۰۵۳ شعبه آذربایجان شرقی نداریم

مشکل خاصی در هیچ کدام از ۳۰۵۳ شعبه آذربایجان شرقی نداریم

تبریز- رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی گفت: مشکل خاصی در هیچ کدام از سه هزار و ۵۳ شعبه اخذ رای آذربایجان شرقی نداریم.

به گزارش خبرنگار مستقر مهر در ستاد انتخاباتی استان، علیار راستگو در جمع خبرنگاران گفت: ۶۲ هزار نفر در استان ما را در اجرای این انتخابات همراه می‌کنند.

وی ادامه داد: دستگاه احراز هویت در تمامی شعبات مستقر بوده و افراد مراجعه کننده احراز هویت شده و از طرفی با هماهنگی ستاد کشور و شورای نگهبان، گرفتن اثر انگشت از طریق استامپ اختیاری است.

راستگو افزود: از عوامل نظارتی می‌خواهیم حتماً با عوامل اجرایی در این راستا هماهنگ کنند.

رئیس ستاد انتخاباتی استان با بیان اینکه مشکل خاصی در سطح استان نداریم، گفت: در هیچ کدام از سه هزار و ۵۳ شعبه استان مورد خاصی نداریم.

وی ادامه داد: از مردم می‌خواهیم اصل شناسنامه و کد ملی خود را به همراه داشته باشند و رأی خود را به آخر وقت موکول نکنند.

کد خبر 4858357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha