۱۲ اسفند ۱۳۹۸، ۱۷:۰۷

توسط ذبیح الله مجاهد؛

طالبان از پایان آتش بس موقت در افغانستان خبر داد

طالبان از پایان آتش بس موقت در افغانستان خبر داد

طالبان از پایان مهلت آتش بس موقت خود و از سرگیری دوباره عملیات در افغانستان خبر داد و اعلام کرد که عملیات این گروه از سر گرفته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز، سخنگوی گروه طالبان در افغانستان از پایان آتش‌بس ۹ روزه در این کشور خبر داد.

در همین ارتباط، «ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی طالبان روز دوشنبه با اعلام پایان آتش بس موقت در افغانستان، افزود: با پایان مهلت آتش بس، عملیات طالبان به حالت «عادی» باز خواهد گشت.

به گفته سخنگوی طالبان، نیروهای این گروه به نیروهای خارجی حمله نمی‌کنند، اما عملیات علیه نیروهای دولت کابل از سر گرفته خواهد شد.

آتش بس موقت در افغانستان که از روز شنبه ۳ اسفند آغاز شده بود، پیش شرط امضای توافق‌نامه صلح میان این گروه و آمریکا بود. مدت این آتش بس یک هفته تا ده روز اعلام شده بود و طالبان طی این مدت حملات خود به نیروهای دولتی افغانستان را متوقف کرده بود.

اعلام پایان مهلت آتش موقت در افغانستان از سوی طالبان تنها دو روز پس از امضای توافق با آمریکا در قطر صورت می‌گیرد.

کد خبر 4868276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha