۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۲۳:۱۴

مسئول روابط عمومی سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان:

۶ هزار ماسک غیربهداشتی و ۴۸۰ لیتر الکل تقلبی در خوزستان کشف شد

 ۶ هزار ماسک غیربهداشتی و ۴۸۰ لیتر الکل تقلبی در خوزستان کشف شد

اهواز- مسئول روابط عمومی سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان گفت: ۶ هزار ماسک غیربهداشتی و ۴۸۰ لیتر الکل تقلبی توسط سازمان اطلاعات سپاه ولی‌عصر (عج) خوزستان کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار محمدرضا نعمتی در این باره اظهار کرد: طی ایست و بازرسی ورودی هندیجان از سمت ماهشهر که امروز صورت گرفت، مأموران پس از مشکوک شدن به یک خودرو پراید و بررسی خودرو تعداد ۶ هزار ماسک غیربهداشتی کشف و ضبط کردند.

وی افزود: بر همین اساس با هماهنگی دادستان از منزل صاحب بار ماسک‌ها، بازجویی به عمل آمد که مقدار ۲۰ کارتن ۴۸ عددی بطری‌های ۵۰۰ سی‌سی الکل غیربهداشتی (۴۸۰ لیتر) دپو شده کشف و ضبط شد که تقلبی بودن آنها توسط شبکه بهداشت تأیید شده است.

سرهنگ نعمتی بیان کرد: سامانه مردمی ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه همچنان آماده دریافت اخبار و گزارش‌های مردمی برای پیگیری و برخورد با محتکرین و فروشندگان غیرمجاز مواد بهداشتی و دارویی است.

کد خبر 4879245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha