پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۲

واکنش تند رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس:

انصاریفرد گفت مژدگانی دهید کالدرون رفت!/۷۰۰هزارتومان درحساب مانده

انصاریفرد گفت مژدگانی دهید کالدرون رفت!/۷۰۰هزارتومان درحساب مانده

رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس نسبت به صحبت های محمدحسن انصاریفرد واکنش تندی نشان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رسول پناه درباره ادعای محمدحسن انصاری فرد مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس مبنی بر درخواست وزیر ورزش برای شکایت از برانکو ایوانکوویچ گفت: هیئت مدیره هیچ مصوبه‌ای برای شکایت از برانکو نداشته است. اتفاقاً قصد داشتیم از او تقدیر کنیم اما همین آقا گفت برانکو را گنده نکنید!

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس افزود: مطمئن باشید تمام حق و حقوق برانکو را می‌دهیم و از او تقدیر هم خواهیم کرد.

وی در ادامه خطاب به انصاریفرد گفت: شما برای آرامش به باشگاه نیامده‌اید. انصاریفرد از طریق ارتباطات و راههای مختلف اصرار داشت تا مدیرعامل شود. هیئت مدیره هم تمامی شروط را گفته بود. ایشان هم قبول کرد تا مشکلات مالی و جاری باشگاه را حل کند اما این طور نشد.

رسول پناه درباره مشکلات مدیرعامل سابق سرخ‌ها با گابریل کالدرون سرمربی پیشین پرسپولیس تاکید کرد: از هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر با کالدرون ناسازگاری کرد. کار را به جایی کشاند که کالدرون شرط اصلی اش برای ماندن در پرسپولیس اخراج انصاریفرد بود. اتفاقاً می‌گفت پول نمی‌خواهم اما مدیرعامل دروغ می‌گوید و باید برود.

سرپرست فعلی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: به کالدرون نامه زدیم و گفتیم خط قرمز ما مدیرعامل است.

وی در واکنشی جالب نسبت به رفتن کالدرون مدعی شد: شبی که کالدرون از ایران رفت آقای انصاریفرد با من تماس گرفت و گفت مژدگانی بدهید.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره اصرار به اخراج حسین قدوسی مدیر روابط عمومی سرخ‌ها افزود: از او خواستیم از این طریق اجازه درآمدزایی برای چند ماه به باشگاه بدهد اما گفت خط قرمز من قدوسی است. ما هم گفتیم خط قرمز، باشگاه پرسپولیس است.

رسول پناه در ادامه پاسخ‌های تند خود به مدیرعامل مستعفی پرسپولیس گفت: اینها بهانه بود تا انصاریفرد برود. همان روز که استعفا داد چک صدور رضایت نامه یحیی گل محمدی از سوی باشگاه شهر خودرو برگشت خورد. می‌خواستند او را دستگیر کرده و ببرند اما نگذاشتیم.

وی درباره موجود مالی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: در حساب باشگاه ۷۰۰ هزار تومان پول مانده است.

سرپرست فعلی باشگاه پرسپولیس یادآور شد: انصاریفرد قرض می‌کرد و دو برابر همان پول را ضمانت می‌داد که تخلف بود. هیئت مدیره نیز در جریان این موضوع نبود.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره اینکه آیا آنتونی استوکس به این تیم بازخواهد گشت، خاطرنشان کرد: ۱۵۰ هزار دلار از یک فرد قرض گرفتند تا به استوکس بدهند اکنون همان آقا هر روز به باشگاه می‌آید و با داد و بیداد پولش را می‌خواهد. خودمان هم نمی دانم استوکس کجاست؟ من نمی‌خواستم این موضوعات را رسانه‌ای کنم اما حرف‌هایی زدند که مجبور شدم واکنش نشان دهم.

کد خبر 4882165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha