۱۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۱۲

رئیس اداره پنبه جهادکشاورزی گلستان خبرداد

توزیع ۷۰۰ تن بذر پنبه بین کشاورزان گلستانی

توزیع ۷۰۰ تن بذر پنبه بین کشاورزان گلستانی

گرگان- رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی جهادکشاورزی گلستان از توزیع بذر پنبه، از اواخر این هفته در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی موسی خانی بعدازظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: حدود ۷۰۰ تُن بذر داخلی با نام‌های گلستان، لطیف، حکمت و بذر وارداتی از ترکیه، برای کشت در مزارع استان تدارک دیده شد.

وی با پیش بینی افزایش سطح کشت پنبه در گلستان، افزود: تاریخ کشت، در نشست با کارشناسان هواشناسی و مرکز تحقیقات، به اواسط اردیبهشت ماه موکول شد.

موسی خانی خاطرنشان کرد: کشاورزان برای انعقاد قرارداد باید به جهاد کشاورزی شهرستان خود مراجعه و معرفی نامه دریافت کنند.

 رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی جهادکشاورزی گلستان گفت: همچنین کشاورزان باید با معرفی نامه به مراکز مجاز توزیع بذر مراجعه و بذر را دریافت کنند.

کد خبر 4892869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha