۲۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۳۵

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی خبر داد:

ممنوعیت خرید و فروش امتیاز مسکن طرح اقدام ملی

 ممنوعیت خرید و فروش امتیاز مسکن طرح اقدام ملی

مشهد _ مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی گفت: براساس مصوبه وزارت راه و شهرسازی واگذاری و انتقال امتیاز مسکن ملی به غیر، تحت هر یک از عناوین حقوقی، غیرمعتبر و ممنوع و پیگرد قانونی دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، قدرت الله ابک با اشاره به اطلاعیه وزارت راه و شهرسازی درباره این موضوع، اظهار کرد: ثبت‌نام اولیه طرح اقدام ملی مسکن ارزش معاملاتی ندارد و خرید و فروش آن غیرقانونی است و ثبت نام در سامانه به معنای عضویت یا تخصیص واحد نیست و چه بسا پس از بررسی شرایط قانونی، فرد ثبت نام کننده واجد شرایط تشخیص داده نشود و به این ترتیب مدارک آن از جمله کد رهگیری و … فاقد هر گونه ارزش است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه خرید و فروش امتیاز مسکن ملی فقط باعث از بین رفتن سرمایه خریدار است، تصریح کرد: بنا بر اعلام وزارتخانه، امتیاز این قبیل افراد باطل می‌شود همچنین واگذاری و انتقال امتیاز مسکن ملی به غیر، تحت هر یک از عناوین حقوقی غیر معتبر و ممنوع است و بر اساس مقررات پیگرد قانونی دارد.

وی تصریح کرد: در صورت مبادرت به واگذاری امتیاز به غیر، علاوه بر اقدام قانونی علیه افراد متخلف، امتیاز آن‌ها باطل و افراد خریدار نیز از هیچ حقوقی بهره‌مند نخواهند شد.

کد مطلب 4902183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha