پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان:

حدود ۲.۵ تن انواع موادمخدر در میرجاوه کشف شد

حدود ۲.۵ تن انواع موادمخدر در میرجاوه کشف شد

زاهدان- فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از ناکامی باند کلان قاچاق و کشف ۲ تن و ۳۰۶ کیلوگرم انواع موادمخدر در منطقه مرزی میرجاوه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان، سردار محمد ملاشاهی اظهار داشت: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، مرزداران استان سیستان و بلوچستان از فعالیت باند کلان قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی میرجاوه مطلع شدند.

وی افزود: با اشراف اطلاعاتی مرزبانان، محل‌های تردد احتمالی قاچاقچیان شناسایی و برای رصد منطقه، تجهیزات الکترونیکی و اپتیکی با حساسیت ویژه‌ای مورد استفاده قرار گرفت که رادار موجود در نوار مرز، خودروهای قاچاقچیان را شناسایی کرد.

فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با هدایت عملیاتی و پشتیبانی اطلاعاتی مرزبانی استان، مأموران با اجرای طرح مهار و مسدود کردن محورهای نفوذی، قاچاقچیان را در محاصره خود قرار داده و با استفاده از قانون به کارگیری سلاح و با رعایت اقدامات احتیاطی و تأمینی، اقدام به تیراندازی به سمت سوداگران مرگ کردند و قاچاقچیان که خود را در تنگنا می‌دیدند و توان مقابله با مرزبانان را نداشتند، با مخفی کردن محموله موادمخدر در دهانه "ملندی"، از محل متواری شدند.

سردار ملاشاهی با بیان اینکه یک نفر از سوداگران مرگ دستگیر شد و تلاش برای دستگیری سایر قاچاقچیان در مرزها ادامه دارد، اظهار داشت: مرزداران دلاور استان موفق شدند در پاک سازی محل درگیری ضمن توقیف دو دستگاه خودروی تویوتا، مقدار ۲ تن و ۳۰۶ کیلوگرم انواع موادمخدر شامل ۲ تن و ۷۰ کیلوگرم تریاک، ۱۴۳ کیلوگرم حشیش، ۶۰ کیلوگرم شیشه و ۳۳ کیلوگرم سایر مواد مخدر را به همراه مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات کشف کنند.

وی تصریح کرد: مرزهای استان سیستان و بلوچستان با حضور همیشگی مرزبانان غیور، برای فعالیت قاچاقچیان مواد مخدر ناامن است و مأموران برای مبارزه با این پدیده شوم خانمان سوز، اجازه جولان به قاچاقچیان و باندهای کلان قاچاق مواد مخدر را در مرزهای ایران اسلامی نخواهند داد.

کد خبر 4916044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha