۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۴۱

با رد کردن شایعات اخیر؛

رئیس هیات مدیره بایرن مونیخ تکلیف «مانوئل نویر» را مشخص کرد

رئیس هیات مدیره بایرن مونیخ تکلیف «مانوئل نویر» را مشخص کرد

رئیس هیات مدیره باشگاه بایرن مونیخ در واکنش به شایعات مطرح شده در مورد دروازه بان شماره یک این تیم گفت: دنبال حفظ «نویر» هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه بایرن مونیخ از تعطیلات بوندس لیگا به دلیل شیوع ویروس کرونا بهترین استفاده را کرده و قرارداد چند بازیکن خود را برای فصل آینده به سرانجام رسیده و با چند بازیکن هم برای ادامه همکاری به توافق رسیده است.

اما در میان این بازیکنان خبرهای ضد و نقیضی در مورد مانوئل نویر منتشر شده که احتمال جدایی این دروازه بان باتجربه را افزایش داده است. در مورد این بازیکن گفته می‌شود که از شرایطش در بایرن راضی نیست و به همین خاطر هنوز با مسئولان باشگاه برای ماندن توافق نکرده است.

با این حال رئیس هیأت مدیره باشگاه بایرن مونیخ تاکید کرده است که از سوی این باشگاه تمایل برای ادامه همکاری با دروازه بان تیم ملی آلمان زیاد است و اگر مشکلی وجود دارد آنها آماده هستند تا رضایت نویر را جلب کنند.

«هربرت هاینر» در این مورد گفت: هر بازیکنی باید از حضور در ترکیب بایرن مونیخ خوشحال باشد. ما قادر هستیم در این شرایط با بازیکنان خود تمدید قرارداد کرده و دستمزد کامل به کارمندان پرداخت کنیم.

وی در واکنش به ناراحتی نویر از شرایط بایرن گفت: اگر او احساس بدی دارد از جانب ما نیست چرا که هیچکدام از اعضای هیأت مدیره قصد ندارند مشکلی برای او بوجود بیاید و ناراحت شود. ما تمایل داریم که با این دروازه بان ادامه همکاری بدهیم.

کد خبر 4916342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha