۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۵

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی خبر داد؛

کمک ۱۴ میلیاردی هیات‌های مذهبی خراسان شمالی به نیازمندان

کمک ۱۴ میلیاردی هیات‌های مذهبی خراسان شمالی به نیازمندان

بجنورد- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: هیات‌های مذهبی استان با جمع‌آوری مبلغ ۱۴ میلیارد ریال کمک‌های مؤمنانه و توزیع بین نیازمندان، جلوه‌هایی از جامعه مهدوی را به منصه ظهور گذاشتند.

حجت‌الاسلام علی خادمی در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: هیأت‌های مذهبی خراسان شمالی با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری به صورت فعال و شبانه‌روزی در رزمایش مواسات مؤمنانه حضور دارند و درصدد هستند در ماه رمضان خاطره خوشی در ذهن نیازمندان رقم بزنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ادامه داد: افرادی در جامعه هستند که در شرایط کنونی و با توجه به بیماری همه‌گیر کرونا منبع درآمدشان قطع شده و اداره زندگی برایشان مقدور نیست، بنابراین هیأت‌های مذهبی در ماه مبارک رمضان به شناسایی نیازمندانِ آبرومند و جمع‌آوری کمک‌های مردم و خیرین اقدام کردند تا بتوانند گره‌ای از مشکلات اقتصادی این افراد باز کنند.

خادمی با اشاره به اینکه هیأت‌های مذهبی استان در طرح رزمایش مواسات مومنانه، تاکنون مبلغ ۱۴ میلیارد ریال جمع‌آوری کرده‌اند، بیان کرد: در این ایام مساجد و حسینیه‌های استان میعادگاه خیرین مؤمنی است که ازخودگذشتگی و ایثار را به منصه ظهور گذاشته‌اند و با همراهی روحانیون و هیئات مذهبی در حال روشن کردن چراغ خانه نیازمندانِ آبرومند هستند.

وی افزود: خراسان شمالی یکی از استان‌های محروم کشور است، اما به همت روحانیون، هیأت‌های مذهبی و کمک‌های خیرین در این ایام بسیاری از محرومان و نیازمندان استان دغدغه‌هایشان کمتر از گذشته شده و چه خوب است که این‌گونه کمک‌ها و همدلی‌ها در طول سال جریان داشته باشد تا کمتر شاهد خانواده‌ای فقیر و نیازمند در جامعه اسلامی باشیم.

کد خبر 4917551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha