پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۵

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان:

اختصاص ۲میلیارد ریال برای بهسازی راه دسترسی آبشار «وارک» خرم‌آباد

اختصاص ۲میلیارد ریال برای بهسازی راه دسترسی آبشار «وارک» خرم‌آباد

خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، گفت: دو میلیارد ریال برای بهسازی راه دسترسی آبشار «وارک» خرم‌آباد اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: به منظور سهولت آمد و شد مسافران و گردشگران بهسازی بخشی از مسیر دسترسی آبشار زیبای «وارک» خرم آباد در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه دو میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی برای بهسازی مسیر این آبشار اختصاص یافته است، اظهار داشت: در صورت تأمین اعتبار نسبت به احداث دیگر زیرساخت‌های گردشگری در کنار آبشار «وارک» خرم آباد اقدام خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره اینکه استان لرستان با دارا بودن بیش از ۶۰ آبشار به سرزمین چشمه‌ها و آبشارها در کشور معروف شده است، بیان کرد: در فصول بهار و تابستان و گرمای هوا مسافران و گردشگران زیادی از نقاط مختلف ایران و حتی خارج از کشور برای لذت برد از این آبشارهای دلپذیر استان زیبای لرستان را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می‌کنند.

قاسمی، افزود: آبشار «وارک» در غرب گردنه «نوژیان»، بخش پاپی در جنوب شرقی شهرستان خرم آباد قرار دارد و فاصله آن تا شهر خرم‌آباد حدود ۶۰ کیلومتر است.

وی، اضافه کرد: آبشار زیبای «وارک» خرم آباد، شهریورماه سال ۱۳۹۵ به شماره ۳۳۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

کد خبر 4934206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha