به گزارش خبرنگار مهر ، محمد عرفان منش ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت : هم اکنون 55 هزار اتباع بیگانه ثبت نام شده و مجاز و 30 هزار تبعه غیرمجاز در شهرستان شهریار زندگی می کنند که تعداد افراد غیرمجاز در فصول برداشت محصولات کشاورزی به 60 هزار نفر نیز می رسد.
وی افزود : اتباع بیگانه به دلیل موقعیت های شغلی مناسب و ارزانی نسبی مخارج زندگی در این شهرستان نسبت به سایر شهرستان های استان تهران به این منطقه مهاجرت کرده اند.
عرفان منش خاطر نشان کرد : مجموعه فرمانداری طرح طرد اتباع بیگانه را با قدرت و قوت در چارچوب قانون اساسی و بدون توهین به شخصیت افراد در شهرستان دنبال می کند و به زودی نگرانی در خصوص روند رو به افزایش جمعیت اتباع بیگانه در شهرستان برطرف می شود .
وی ادامه داد : در مرحله اول طرح طرد اتباع بیگانه پنج هزار و 400 نفر از شهرستان طرد شدند و در مرحله دوم نیز تاکنون چهار هزار و 300 نفر از آنان شناسایی و مقدمات خروج آنها فراهم شده است .
این مسئول پیش بینی کرد : در مرحله دوم طرح یاد شده بیش از 6 هزار نفر شناسایی و به کشور خود بازگردانده شوند .
شهرستان شهریار با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 100 هزار نفر در 45 کیلومتری جنوب غرب استان تهران واقع شده است .


نظر شما