۱۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸

معاون دادگستری استان یزد:

کانون کارشناسان رسمی دادگستری یزد در زمینه‌های تخصصی تقویت شود

کانون کارشناسان رسمی دادگستری یزد در زمینه‌های تخصصی تقویت شود

یزد ـ معاون برنامه ریزی دادگستری یزد با بیان اینکه در گذشته نسبت به جذب کارشناس در رشته های تخصصی کم توجهی شده است، گفت: باید تقویت کانون کارشناسان در حوزه های تخصصی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا پارسائیان، ظهر امروز در نشست هم اندیشی با کارشناسان رسمی دادگستری در حوزه‌های ثبتی، اراضی، حسابداری و حسابرسی با اشاره به برگزاری مرتب جلسات کمیته رفع اطاله دادرسی اظهار داشت: پس از برگزاری جلسات مختلف و پیگیری‌های صورت گرفته وضعیت نسبت به سال گذشته خیلی بهتر شده است اما با وضعیت مطلوب فاصله داریم.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های کارشناسان بحث دستمزد بوده است، بیان داشت: به طور قطع در این حوزه باید به دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی مرکز پایبند باشیم.

پارسائیان در تبیین چالش‌های حوزه کارشناسان اظهار داشت: عدم توجه کارشناسان به موضوع و دستور مقام قضائی، ارائه نظر کارشناسی و کیفی نبودن نظر کارشناسی از جمله چالش‌های این حوزه است.

وی بر لزوم تقویت نظارت درونی بر مجموعه کارشناسان تاکید کرد و گفت: اجرای سیاست‌های کلی قوه قضائیه که رفع اطاله دادرسی و تسریع در روند دادرسی با رعایت دقت است در گروه همراهی همه عوامل مرتبط با دستگاه قضا به ویژه کارشناسان است.

کد خبر 4968331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha