پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۰۳

طبق نظرسنجی‌ها؛

نخست‌وزیر فرانسه از «ماکرون» محبوب‌تر است

نخست‌وزیر فرانسه از «ماکرون» محبوب‌تر است

رئیس‌جمهور فرانسه به لحاظ برخورداری از رضایت مردم، با بیش از ۱۰ درصد اختلاف، از نخست‌وزیر کابینه دولت عقب است.

به گزارش خبرگزاری مهر، «ژورنال دو دیمانش» در گزارش امروز خود از کاهش محبوبیت امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه در مقایسه با «ژان کاستکس» نخست‌وزیر جدید این کشور خبر داد.

در حالی که محبوبیت ماکرون ۳۸.۷ درصد است؛ نخست‌وزیر کابینه دولت، تنها یک ماه بعد از انتصاب به این مقام، با بیش از ۱۰ درصد اختلاف، از محبوبیتی ۴۹.۴ درصدی برخوردار است.

البته، به طور کلی، محبوبیت ماکرون طی سال ۲۰۲۰، با افزایشی اندک در مقایسه با دو سال گذشته روبرو بوده است. طی سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹، اقبال مردمی رئیس‌جمهور فرانسه کمتر از ۳۵ درصد بوده که محصول نارضایتی از اصلاحات اقتصادی او است.

کد خبر 4989169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha