وحید رضائیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: که پساب این معادن از جمله گل ولای و رسوبات مواد معدنی به صورت مستقیم به رودخانه هراز هدایت میشد که علاوه بر تیرگی و آلوده شدن رودخانه، باعث اعتراض و شکایت ساکنان پایین دست نیز شده بود.
وی ادامه داد: کارشناسان محیط زیست نیز پس از بازدید این موضوع را تأیید کردند و در نهایت با اخذ مجوز قضائی، پلمب شدند و تا رفع کامل مشکلات زیست محیطی پلمب باقی خواهند ماند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست آمل گفت که بر اساس مقررات زیست محیطی، معادنهای از این نمونه حتی پس از رفع مشکلات زیست محیطی در صورت که بار دیگر مرتکب تخلف شوند برای همیشه از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.
رضائیان، همچنین از ارائه اخطار زیست محیطی به چند معدن دیگر در این شهرستان طی هفته گذشته خبر داد واضافه کرد: که پایش های مستمر بازرسان این اداره از معادن تولیدی شن و ماسه در نزدیکی رودخانه هراز ادامه دارد.
وی، رعایت نشدن مقررات زیست محیطی در معادن حاشیه رودخانه هراز را باعث آلوده سازی این رودخانه و تهدید سلامت ساکنان اطراف و پایین دست دانست و نسبت به تبعات بی توجهی به این موضوع هشدار داد.
وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت آلوده ساز برای محیط زیست موضوع را به مأموران اجرایی محیط زیست اطلاع دهند.
در شهرستان آمل بیش از ۴۰ واحد معدن کوهی در مسیر جاده هراز فعال است.
رعایت نکردن ملاحظات زیست محیطی، برداشتهای بیش از حد تعیین شده از معادن و صدور مجوزهای جدید از جمله چالشهایی است که در یک دهه اخیر سلامت رودخانه هراز را به خطر انداخته است.
نظر شما