پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵

برنامه‌های سی‌امین سالگرد بزرگداشت روز آزادگان تشریح شد

برنامه‌های سی‌امین سالگرد بزرگداشت روز آزادگان تشریح شد

کرج - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برنامه های سی امین سالگرد بزرگداشت روز آزادگان را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سلیمان رستمیان ضمن گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران و آرزوی صحت و سلامتی برای آزادگان سرافراز، گفت: صبر و مجاهدت آزادگان در دوران اسارت تیر خلاصی بود بر پیکره دشمنان انقلاب، صبر، ایثار و ایستادگی آزادگان جهاد رزمندگان ما را در دوران هشت ساله دفاع مقدس تکمیل کرد.

وی افزود: ما باید امروز قدردان آزادگان سرافراز هشت سال دفاع مقدس باشیم که برای اعتلای میهن ذره‌ای کم نگذاشتند و با ایثار و فداکاری و خود موجب عزت نظام و انقلاب شدند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به برنامه‌های ۲۶ مرداد روز بزرگداشت آزادگان اشاره کرد و گفت: هدف از بزرگداشت روز آزادگان باید معرفی این غیور مردان به جوانان و ترویج سبک زندگی این عزیزان در جامعه باشد.

رستمیان گفت: برگزاری مراسم ویدئو کنفرانس کشوری و همچنین برنامه استانی تجلیل از تعدادی از آزادگان سرافراز با حضور مسئولین لشگری و استانی ویژه برنامه بنیاد برای بزرگداشت روز آزادگان است که همزمان با ۲۶ مرداد ماه سالروز بازگشت آزادگان به کشور به اجرا در می‌آید.

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌های بزرگداشت آزادگان امسال با وجود شرایط کرونا غالباً به صورت مجازی برگزار خواهد شد گفت: ساخت و پخش مستند آزادگان و پخش در رسانه ملی، پخش ۱۶ قسمتی خاطره گویی آزادگان در شبکه البرز و حضور آزادگان نخبه در برنامه‌های تلوزیونی سیمای البرز و بیان خاطرات تلخ و شیرین دوران اسارت از جمله اقداماتی است که با همکاری صدا و سیمای به اجرا درخواهد آمد.

دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان به برگزاری مسابقه سراسری «بزم پرستوها» با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان خبر داد و گفت: موضوع این مسابقه در کوران حوادث و پس از ۳۰ سال که از بازگشت آزادگان سرافراز می‌گذرد و بر آن هستیم تا بار دیگر در سالروز ورود آزادگان سرافراز به آغوش وطن خاطره حماسه‌ها و قاب‌های ماندگارِ ایستادگی‌هایشان را مروری دوباره نمائیم، این مسابقه به صورت مجازی برگزار و عزیزان می‌توانند تا ۲۶ مردا د ماه با مراجعه به صفحه اینستاگرام نوید شاهد استان البرز در مسابقه حضور پیدا کنند.

رستمیان با تاکید بر اینکه تمام مسئولان و دستگاه‌های اجرایی باید برای بزرگداشت این روز بزرگ تلاش کنند گفت: با هماهنگی‌های به عمل آمده مقرر است تا دستگاه‌های اجرایی از آزادگان شاغلِ در آن دستگاه تجلیل کنند.

وی حرکت نمادین اتوبوس اسرا را از دیگر برنامه‌ی بزرگداشت روز آزادگان عنوان کرد و گفت: این برنامه روز ۲۵ مرداد با حضور محدود امت حزب الله برگزار و اتوبوسی حامل اسرا و آزادگان استان البرز به صورت نمادین از میدان کرج به سمت بیمار ستان کوثر حرکت و با حضور در این بیمارستان از مدافعین سلامت که خود نمادی از ایثار، صبر و مقاومت هستند تجلیل خواهند کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به برگزاری اردوی سه روزه برای آزادگان نیز اشاره کرد و گفت: با هماهنگی‌های به عمل آمده آزادگان استان البرز طی سه روز با حضور در مجموعه تفریحی و فرهنگی کردان واقع در کردان کرج از امکانات تفریحی این مجموعه استفاده خواهند کرد.

رستمیان عنوان کرد: اجرای طرح سپاس به صورت تلفنی از دیگر برنامه‌های بنیاد البرز است که طی آن همکاران بنیاد ضمن تماس با آزادگان و تبریک این روز خجسته از این عزیزان تجلیل خواهند کرد.

وی افزود: حضور آزاده‌ها در بیمارستان‌های استان و تجلیل از کادر درمانی و پزشکی، تبلیغات محیطی، حضور آزادگان در گلزار شهدای امام زاده محمد (ع) و تجدید میثاق با شهدا، ارسال پیام صوتی و پیامکی به آزادگان سرافراز، برگزاری مسابقات فرهنگی و… از دیگر برنامه‌های بنیاد برای بزرگداشت این روز عزیز است که با همکاری دیگر نهادی به اجرا درخواهد آمد.

دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان گفت: امیدواریم با برگزاری این برنامه‌های بتوانیم ذره‌ای از اقیانوس بی کران صبر و ایثار آزادگان را جبران و راه این عزیزان که همان دفاع از آرمان‌های انقلاب است را به نسل امروز و آینده انتقال و معرفی کنیم.

کد خبر 4996153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha