پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۱۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

اتاق فکر رسانه و سلامت در زنجان راه اندازی می شود

اتاق فکر رسانه و سلامت در زنجان راه اندازی می شود

زنجان-رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، گفت: اتاق فکر رسانه و سلامت درزنجان راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز قزلباش عصر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل مرکز همایش‌های بین المللی روزبه زنجان، گفت: رسانه‌ها در اطلاع رسانی و انعکاس اخبار دانشگاه علوم پزشکی عملکرد بسیار خوبی دارند.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها از زمان شیوع ویروس کرونا با کادر درمانی پای کار بودند، اظهار کرد: طی ۶ ماه گذشته رسانه‌ها با جان و دل تلاش کردند و در راستای کاهش بیماری کرونا و ارتقای فرهنگ زن ماسک خوب کار خوب کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با بیان اینکه اتاق فکر رسانه سلامت قرار بود راه اندازی می‌شود، گفت: در این خصوص جلسات متعددی تشکیل شد که بیماری کرونا موجب تعلل در تشکیل آن شد و این مهم به زودی تحقق می‌یابد.

قزلباش به برنامه‌های ماه محرم در ایام کرونایی اشاره کرد و افزود: دستورالعمل برنامه‌های ماه محرم در برگزاری مراسم عزاداری شفاف است و هیچ دسته عزاداری حرکت نمی‌کند و برنامه عزاداری در فضای باز خواهد بود.

وی تاکید کرد: در خصوص ماه محرم و مراسم‌ها نباید تعارف کنیم و در حوزه بهداشت و درمان به مسایل سیاسی و فرهنگی کاری نداریم و هر نوع تجمعی هر چند کوچک و کم جمعیت خطرناک است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، گفت: حوزه سلامت به سلامت مردم و رسانه‌ها خیلی اهمیت می‌دهد و از مردم درخواست می‌شود برای کاهش بیماری کرونا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

قزلباش از تدوین طرح محرم خبر داد و گفت: اجرای این طرح به زودی آغاز می‌شود و دانشگاه علوم پزشکی آماده جلب نذورات مردمی برای کمک به تقویت زیرساخت‌های دانشگاه است.

کد خبر 4999265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha