پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۱۴

استقلال ملاثانی نماینده جدید خوزستان در فوتبال دسته اول کشور شد

استقلال ملاثانی نماینده جدید خوزستان در فوتبال دسته اول کشور شد

اهواز- استقلال ملاثانی خوزستان بعد از پیروزی مقابل تیم میلاد مهر تهران به رقابت‌های فوتبال دسته اول باشگاه‌های کشور صعود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، از هفته بیست و ششم و پایانی مسابقات فوتبال دسته دوم باشگاه‌های کشور تیم‌های استقلال ملاثانی و میلاد مهر تهران یکشنبه‌شب از گروه نخست این رقابت‌ها در ورزشگاه تختی اهواز مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند که در پایان این بازی تیم میلاد مهر تهران با ۴ گل نتیجه را به میزبان خود واگذار کرد.

شاگردان داریوش هرمزی با این پیروزی و با ۵۲ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به تیم شهرداری آستارا به عنوان قهرمانی دست یافت و به همراه تیم چوکا تالش به صورت مستقیم به رقابت‌های فصل آینده دسته اول باشگاه‌های کشور راه یافت.

هادی امینی، حمید جرفی، علی جراح و رضا حسینی در این مسابقه برای استقلال ملاثانی گلزنی کردند.

در دیگر بازی شامگاه یکشنبه تیم فولاد نوین خوزستان با تک گل بهروز بارانی از سد تیم خیبر خرم‌آباد عبور کرد و با ۵۱ امتیاز در مکان سوم جدول رده‌بندی گروه نخست قرار گرفت و از صعود به پیکارهای دسته اول بازماند.

در گروه دوم مسابقات تیم‌های شهرداری ماهشهر، نفت امیدیه و ملی حفاری اهواز نیز از استان خوزستان شرکت داشتند که در پایان به ترتیب در جایگاه چهارم، دهم جدول رده‌بندی قرار گرفتند و فصل آینده نیز در این رقابت‌ها حضور خواهند داشت.

همچنین تیم‌های شهرداری آستارا و پاس همدان در مرحله حذفی مسابقات فوتبال دسته دوم باشگاه‌های کشور در مقابل هم قرار می‌گیرند و تیم پیروز جواز حضور در رقابت‌های فوتبال دسته اول را به دست می‌آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات فوتبال دسته دوم باشگاه‌های کشور در دو گروه برگزار شد.

کد خبر 5006699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha