پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۱۴

استقلال ملاثانی نماینده جدید خوزستان در فوتبال دسته اول کشور شد

استقلال ملاثانی نماینده جدید خوزستان در فوتبال دسته اول کشور شد

اهواز- استقلال ملاثانی خوزستان بعد از پیروزی مقابل تیم میلاد مهر تهران به رقابت‌های فوتبال دسته اول باشگاه‌های کشور صعود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، از هفته بیست و ششم و پایانی مسابقات فوتبال دسته دوم باشگاه‌های کشور تیم‌های استقلال ملاثانی و میلاد مهر تهران یکشنبه‌شب از گروه نخست این رقابت‌ها در ورزشگاه تختی اهواز مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند که در پایان این بازی تیم میلاد مهر تهران با ۴ گل نتیجه را به میزبان خود واگذار کرد.

شاگردان داریوش هرمزی با این پیروزی و با ۵۲ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به تیم شهرداری آستارا به عنوان قهرمانی دست یافت و به همراه تیم چوکا تالش به صورت مستقیم به رقابت‌های فصل آینده دسته اول باشگاه‌های کشور راه یافت.

هادی امینی، حمید جرفی، علی جراح و رضا حسینی در این مسابقه برای استقلال ملاثانی گلزنی کردند.

در دیگر بازی شامگاه یکشنبه تیم فولاد نوین خوزستان با تک گل بهروز بارانی از سد تیم خیبر خرم‌آباد عبور کرد و با ۵۱ امتیاز در مکان سوم جدول رده‌بندی گروه نخست قرار گرفت و از صعود به پیکارهای دسته اول بازماند.

در گروه دوم مسابقات تیم‌های شهرداری ماهشهر، نفت امیدیه و ملی حفاری اهواز نیز از استان خوزستان شرکت داشتند که در پایان به ترتیب در جایگاه چهارم، دهم جدول رده‌بندی قرار گرفتند و فصل آینده نیز در این رقابت‌ها حضور خواهند داشت.

همچنین تیم‌های شهرداری آستارا و پاس همدان در مرحله حذفی مسابقات فوتبال دسته دوم باشگاه‌های کشور در مقابل هم قرار می‌گیرند و تیم پیروز جواز حضور در رقابت‌های فوتبال دسته اول را به دست می‌آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات فوتبال دسته دوم باشگاه‌های کشور در دو گروه برگزار شد.

کد خبر 5006699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha