۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۱۱

خالدی در گفت‌وگو با مهر:

آخرین جزئیات از مصدومان زلزله گلستان/ درمان سرپایی ۱۷ نفر

آخرین جزئیات از مصدومان زلزله گلستان/ درمان سرپایی ۱۷ نفر

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: تعداد کل مصدومان در این حادثه ۳۴ نفر بودند که از این تعداد ۱۷ نفر درمان سرپایی شده و ۱۴ نفر توسط اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی منتقل شدند.

مجتبی خالدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعت ۲:۰۴ بامداد دوشنبه زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر استان گلستان، شهرستان رامیان را لرزاند.

وی افزود: تعداد کل مصدومان در این حادثه ۳۴ نفر بودند که از این تعداد ۱۷ نفر درمان سرپایی شده و ۱۴ نفر توسط اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی منتقل شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: البته سه مصدوم هم توسط امدادگران هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

خالدی تصریح کرد: از ۱۷ مورد اعزام به بیمارستان، ۸ مورد به وسیله آمبولانس‌ها منتقل شده‌اند و یک مورد به وسیله ماشین‌های هلال احمر و ۸ نفر هم با وسایل شخصی به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر فقط یک مورد بستری در بیمارستان داریم و حال تمامی افراد مساعد گزارش شده است.

کد خبر 5017590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha