۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی خبر داد؛:

توزیع بیش از ۳۰۰۰ باطری قلب در ۶ ماهه اول سال جاری

توزیع بیش از ۳۰۰۰ باطری قلب در ۶ ماهه اول سال جاری

رئیس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، از توزیع بیش از ۳ هزار باطری قلب در ۶ ماه اول سال ۹۹ خبر داد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی یوسفی، درباره آمار توزیع باطری قلب و سایر ملزومات مصرفی این بیماران اظهار داشت: در ۶ ماهه سال ۹۹ تعداد یک هزار و ۵۹۷ آی سی دی و یک هزار و ۵۰۰ دستگاه پیس میکر قلبی برای بیماران نیازمند سراسر کشور توزیع شده است.

رئیس هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران عنوان کرد: ۴ هزار و ۹۱۸ اکسیژناتور بزرگسال، ۱۸۶ اکسیژناتور نوزاد و ۵۱۵ دستگاه اکسیژناتور اطفال نیز برای مراکز درمانی دولتی ارسال شده است.

یوسفی با اشاره به اینکه یک هزار و ۱۷۶ دریچه مکانیکی و ۳۹۰ دریچه بیولوژیکی برای بیماران قلبی توزیع شده است، خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط بروز بیماری کرونا و محدودیت‌های به وجود آمده تعداد عمل‌های جراحی کاهش یافته است.

کد مطلب 5019508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha