پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸

با تصمیم AFC؛

عدم برگزاری تمرین در زمین مسابقه بازی‌ها

عدم برگزاری تمرین در زمین مسابقه بازی‌ها

جلسه تمرینی در زمین ورزشگاه برگزاری مسابقه در روز قبل از بازی برای آشنایی با ورزشگاه انجام نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، بنابر اعلام مسئولان برگزاری رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، جلسه تمرینی در زمین ورزشگاه برگزاری مسابقه در روز قبل از بازی برای آشنایی با ورزشگاه انجام نخواهد شد.

بر اساس این ابلاغ که برای فدراسیون‌های عضو ارسال و از آن طریق در اختیار باشگاه قرار گرفت؛ به منظور حفظ کیفیت چمن استادیوم، هیچ یک از تیم‌ها مجاز به تمرین در ورزشگاه محل برگزاری مسابقه نخواهند بود.

تنها تیم‌های شارجه و العین‌امارات به علت برگزاری اولین مسابقه خود در قطر، در این دوره رقابت‌ها، از این قاعده مستثنی هستند.

بر این اساس تیم‌ها، مجاز خواهند بود صرفا با هماهنگی کنفدراسیون فوتبال آسیا، به مدت ۱۵ دقیقه در استادیوم محل بازی حضور پیدا کنند تا از شرایط و زمین چمن اطلاع یابند. در این جلسه بازیکنان و کادرفنی صرفا می‌بایست از کفش کتانی استفاده و پوشیدن استوک مجاز نخواهد بود.

کد خبر 5021971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha