پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۵

برانکو از ادعای رغبتی عصبانی است؛

ثانیه شماری برای محکومیت جدید پرسپولیس/ دروغ بزرگ برای «پروفسور»

ثانیه شماری برای محکومیت جدید پرسپولیس/ دروغ بزرگ برای «پروفسور»

ادعای اخیر عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس درباره برانکو ایوانکوویچ باعث عصبانیت مربی پیشین سرخپوشان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه پرسپولیس تا ۲۲ شهریورماه گذشته فرصت داشت تا بدهی یک میلیون و ۱۱۸ هزاریورویی خود به برانکو ایوانکوویچ را طبق حکم فیفا پرداخت کند.

با این حال سرخپوشان پایتخت تنها نزدیک به ۳۰ درصد از این پول را به حساب وی در کشور عمان واریز کردند تا بخش زیادی از این طلب بر سر جای خود باقی بماند.

مسئولان باشگاه پرسپولیس که ۸ میلیارد تومان دریافتی اخیر خود از سوی کارگزاری برندشان را صرف جذب بازیکنان جدید و حفظ بازیکنان قدیمی کردند در نامه‌ای رسمی از برانکو ایوانکوویچ خواستند تا فرصت دوباره‌ای را بابت پرداخت این پول قبل از صدور حکم انضباطی از سوی فیفا بدهد.

سرمربی پرسپولیس نیز تمام موارد را به وکیل خود «دارو بوشیچ» سپرده است و از هر گونه صحبت با مسئولان باشگاه پرسپولیس امتناع می‌کند. برانکو نیز نسبت به فرصت دوباره باشگاه پرسپولیس مخالفت کرده است.

با این حال علی رغبتی عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس یکشنبه شب گذشته مدعی شد پالس‌های مثبتی از سوی برانکو دریافت کرده و به آنها فرصت دو سه هفته‌ای بابت پرداخت باقیمانده بدهی به برانکو داده شده است.

این ادعای رغبتی باعث عصبانیت و ناراحتی برانکو شده است. سرمربی سابق پرسپولیس هیچ فرصت جدیدی را در اختیار این باشگاه قرار نداده است تا حالا منتظر صدور رای جدید از سوی کمیته انضباطی فیفا در قبال این موضوع باشد.

بنابراین باشگاه پرسپولیس بایستی منتظر حکم کمیته انضباطی فیفا در قبال این پرونده باشد. محرومیت از حضور در پنجره نقل و انتقالاتی محتمل‌ترین گزینه برای جریمه باشگاه پرسپولیس است اما فیفا می‌تواند با توجه به سوابق باشگاه پرسپولیس و پرونده‌های مالی موجود احکامی نظیر کسر ۶ امتیاز در شروع فصل بیستم رقابت‌های لیگ برتر را نیز در نظر بگیرد.

کد خبر 5023279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha