پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان:

سهم استان زنجان از راهدارخانه‌های کشور ۳.۴ درصد است

سهم استان زنجان از راهدارخانه‌های کشور ۳.۴ درصد است

زنجان-مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان،از وجود ۳۰ راهدار خانه فعال در استان زنجان خبر داد و گفت: سهم استان از کل راهدار خانه‌های کشور ۳.۴ درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین علی اکبری صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران، از وجود ۳۰ راهدار خانه فعال در استان زنجان خبر داد و گفت: سهم استان از کل راهدار خانه‌های کشور ۳.۴ درصد است.

وی تعداد سامانه‌های توزین در حال حرکت را سه مورد اعلام کرد و یاد آورشد: تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات سرعت در استان ۳۲ سامانه است که سهم استان از کل کشور ۲.۲ درصد است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، تعداد دوربین‌های نظارتی استان را ۳۸ دوربین اعلام کرد و یاد آورشد: سهم استان از سهم دوربین‌های نظارتی کشور ۴.۴ درصد است.

علی اکبری به میزان ترددها در استان زنجان اشاره کرد و افزود: طی پنج ماهه سالجاری تردد در جاده‌های استان زنجان بیش از ۵۳ درصد کاهش دارد.

وی همچنین تعداد مجتمع‌های خدمات رفاهی استان را ۲۲ مورد اعلام کرد و گفت: سهم استان از کشور ۲.۷ درصد است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، بر نظارت و بازرسی از مجتمع‌های بین‌راهی در استان زنجان تأکید کرد و افزود: اداره راهداری نظارت لازم از مجتمع‌های بین‌راهی را دارد و حق مردم است که از خدمات خوبی بهره مند شوند.

کد خبر 5026096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha