پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱

فرماندار تهران:

قانون در خصوص نامگذاری معابر تهران بسیار روشن است

قانون در خصوص نامگذاری معابر تهران بسیار روشن است

تهران- فرماندار تهران گفت: مصوبه شورای شهر تهران در خصوص نام گذاری معابر در هیات حل اختلاف مرکزی بررسی می شود.

عیسی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه قانون در خصوص نامگذاری معابر بسیار روشن است، به مصوبه اخیر شورای شهر تهران مبنی بر نامگذاری برخی معابر اشاره کرد و اظهار داشت: مطابق اصلاحیه قانون شوراهای اسلامی شهر و روستا، مسئولیت تطبیق مصوبات شورای شهر که قبلاً در اختیار شخص فرماندار تهران بود، به هیأت سه نفره تطبیق متشکل از نماینده شورای شهر تهران، نماینده قوه قضائیه، و فرماندار محول شده است.

وی گفت: در مصوبه اخیر نام گذاری معابر تهران، برخی نواقص به هیأت تطبیق گزارش شده است و این هیأت پس از بررسی از شورای شهر خواستار رفع نواقص مورد نظر شده است.

فرماندار تهران اضافه کرد: قطعاً پس از تصمیم اخیر شورای شهر تهران، این تصمیم نهایی، به هیأت حل اختلاف مرکزی ارسال می‌شود و و در نهایت نظر هیأت حل اختلاف مرکزی، قطعی و ملاک عمل خواهد بود.

فرهادی گفت: هیأت حل اختلاف مرکزی متشکل از معاون حقوقی رئیس جمهور، رئیس سازمان شهرداری‌های کشور، نماینده دیوان عدالت اداری، نماینده دادستان کل، نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی و شورایعالی استان‌ها است.

کد خبر 5026361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha