۲۶ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۵۹

رئیس خانه احزاب در گفتگو با مهر:

خانه احزاب خواستار احیای میز احزاب در ستاد انتخابات کشور شد

خانه احزاب خواستار احیای میز احزاب در ستاد انتخابات کشور شد

موسوی تبریزی با بیان اینکه خانه احزاب ایران احیای میز احزاب در ستاد انتخابات کشور را پیگیری می کند، اعلام کرد: به زودی در این خصوص نامه‌ا ی را به وزیر کشور ارسال می کنیم.

حجت الاسلام سیدحسین موسوی تبریزی رئیس خانه احزاب ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه خانه احزاب خواستار احیای میز احزاب در ستاد انتخابات کشور است، گفت: نمایندگان احزاب می‌خواهند بدون دخالت در امر برگزاری انتخابات، به عنوان ناظر در ستاد انتخابات حضور داشته باشند و بر این باورند که این امر به سلامت انتخابات کمک می کند.

وی با بیان اینکه یکی از کمیته های خانه احزاب کمیته نظارت بر انتخابات است، اظهار داشت: کلیه احزاب رسمی کشور این توقع را دارند که نمایندگانشان بر صحت انتخابات نظارت کنند.

رئیس خانه احزاب با اشاره اینکه نظارت احزاب بر انتخابات از لحاظ قانونی الزامی نیست، افزود: وزارت کشوری که به خود اطمینان دارد و درصدد است انتخابات به صورت سالم برگزار شود، راههای مختلف نظارت را نیز می پذیرد.

وی ادامه داد: بهترین راه برای نظارت این است که نمایندگان خانه احزاب که نمایندگان کلیه احزاب پروانه دار در کشور هستند، بر انتخابات پیش رو نظارت داشته باشند.

موسوی تبریزی با بیان اینکه نمایندگان احزاب در امر برگزاری انتخابات هیچ گونه دخالتی نخواهند کرد، خاطرنشان کرد: نظارت احزاب بر انتخابات می تواند، سلامت آن را تضمین کند و این امر هیچ گونه ضرری به کارهای انتخاباتی نمی رساند.

کد خبر 502873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha