پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶

مدیر سابق بخش خاورمیانه سازمان دیدبان حقوق بشر:

مقامات آمریکایی درباره تاثیر تحریم ها بر ایران لاف می‌زنند

مقامات آمریکایی درباره تاثیر تحریم ها بر ایران لاف می‌زنند

مدیر سابق بخش خاورمیانه دیدبان حقوق بشر معتقد است دلیل پافشاری آمریکا بر تحریم ایران با وجود مخالفت شورای امنیت آن است که دولت ترامپ از اینکه یک اخلالگر سرکش باشد احساس خوشحالی می کند.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل - عبدالحمید بیاتی: آمریکا بعد از شکست در شورای امنیت برای فعال کردن مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، از اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی خبر داده و سایر کشورها را تهدید کرد تا از تعامل و داد و ستد با ایران خودداری کنند.

در پاسخ به این تهدیدهای آمریکا اما «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه با «خنده دار» خواندن اظهارات مقاما ت آمریکایی، ضمن تاکید بر اینکه آمریکا نمی‌تواند خواستار بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شود عنوان داشت که جهان به نوعی به یکجانبه گرایی آمریکا عادت کرده است.

روز گذشته نیز «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل ضمن تاکید بر تلاش برای حفظ توافق هسته‌ای ایران موسوم به برجام، افزود که آمریکا از این توافق خارج شده و قادر به اجرایی کردن ساز و کار ماشه علیه ایران نیست.

وی در سخنرانی خود در هفتاد و پنجمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل گفت: سیاست فشار حداکثری واشنگتن، امکان خاتمه دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را فراهم نیاورده است.

دکتر سارا لی ویتسون: مقامات آمریکایی اغلب درباره اینکه اقدامات آنها تا چه حد توانایی ایران را برای بقا کاهش داده لاف می‌زنند

رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه اروپایی‌ها از مخالفت با احیای تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران کوتاه نخواهند آمد، احیای تحریم‌ها علیه ایران را موجب خدشه به اتحاد شورای امنیت و افزایش تنش‌های منطقه‌ای برشمرد.

از سوی دیگر اما مقامات آمریکایی همچون «مایک پمپئو» وزیر خارجه، و «الیوت آبرامز» نماینده جدید وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، با فراکنی و وارونه نشان دادن واقعیت سعی در بزرگ نمایی اقدامات علیه ایران کرده و حتی پمپئو مدعی شد که آمریکا صدای مردم ایران را شنیده و فشار خود بر حکومت را افزایش می‌دهد.

در پاسخ به چنین ادعایی دکتر «سارا لی ویتسون» مدیر سابق بخش خاورمیانه و شمال آفریقای سازمان دیدبان حقوق بشر که خود یک وکیل آمریکایی بوده و در حال حاضر در شورای روابط خارجی آمریکا مشغول به کار است، در توئیتر این اظهارات پمپئو و آبرامز را به سخره گرفت و در پیامی نوشت: «به راستی شما صدای مردم ایران را شنیده‌اید؟ شعار شما تخریب و از بین بردن معیشت مردم است».

همین پیام کوتاه دلیلی شد تا خبرنگار مهر در تماس با دکتر ویتسون خواستار توضیح بیشتر وی در این رابطه شود.

وی که دارای مدرک دکتری از دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد بوده و سابقه همکلاسی بودن با «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا را نیز در پرونده دارد، در خصوص پیام خود گفت: توئیت من پاسخی بود به اظهارات اخیر مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا که گفته بود ما از مردم ایران حمایت می‌کنیم.

اتحادیه اروپا می‌داند که سیاست‌های آمریکا نه تنها برای ایران بلکه در سایر نقاط و برای صلح و امنیت جهانی بد هستند

با این توضیح دکتر ویتسون، دو پرسش دیگر نیز از وی مطرح شد که متن پرسش و پاسخ به شرح زیر است:

*آمریکا بعد از ناکامی در فعال کردن مکانیسم ماشه به سراغ اعمال دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران رفت، ارزیابی شما از این اقدام واشنگتن چیست؟

تاثیر مخرب تحریم‌های آمریکا بر اقتصاد ایران به ویژه محدود کردن دسترسی این کشور به داروهای اساسی به طور گسترده‌ای مستند است، در حقیقت مقامات آمریکایی اغلب درباره اینکه اقدامات آنها تا چه حد توانایی ایران را برای بقا کاهش داده لاف می‌زنند. شورای امنیت سازمان ملل به روشنی اعلام کرده که از تحریم‌های یکجانبه آمریکا حمایت نمی‌کند اما دولت فعلی آمریکا از اینکه نقش یک اخلالگر سرکش را ایفا می‌کند خوشحال است.

*نظر شما درباره موضع اتحادیه اروپا در خصوص تنش‌های میان ایران و آمریکا چیست؟ آنها همیشه از حمایت خود از ایران و برجام سخن گفته‌اند اما در حقیقت هیچ کاری را برای کاهش فشارهای اقتصادی بر ایران انجام نمی‌دهند.

اتحادیه اروپا اغلب می‌داند که سیاست‌های آمریکا نه تنها برای ایران بلکه در سایر نقاط و برای صلح و امنیت جهانی بد هستند. متاسفانه آنها (اروپایی‌ها) به ندرت این همت را دارند که به غیر اعتراض به رفتارهای آمریکا اقدامی را علیه این کشور انجام دهند.

کد خبر 5031079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ارش IR ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
      0 0
      دویچه وله چرا بخش نظرات را در اخبار خارجی حذف می کنید ،،از نظرات واقعی می ترسید ،،معلومه آمریکا نابود شدنی است ،،،اگر آمریکایی تروریست غلطی بکند خلیج فارس را برای او جهنم می کنیم ،،،
    • رضا IR ۲۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
      0 0
      اینکه بگیم امریکا کاری نکرده که دروغه و الا چرا سکه شده ۱۶ تومن و دلار ۳۱ ؟؟؟؟!!!! ولی در این حالت ما داریم ضرر و زیان میدیم و دشمن هیچ بنابراین باید چنان ضربه کاری به دشمن وارد شود تا دست بردارد