۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۴۲

نماینده ولی فقیه در مازندران:

حوزه مقاومت جمهوری اسلامی قدرت استکباری غرب را چالش کشانده است

 حوزه مقاومت جمهوری اسلامی قدرت استکباری غرب را چالش کشانده است

ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: حوزه مقاومت جمهوری اسلامی غرب آسیا را فراگرفته و قدرت استکباری غرب را به چالش کشیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی سه شنبه شب در مراسم وداع شهدای مدافع حرم در ساری با اظهار اینکه خان طومان برای کربلای دیگری شده است، افزود: راه شهیدان و حماسه را رها نخواهیم کرد و برای عشقبازی به شهیدان گردهم جمع شده‌ایم.

وی با بیان اینکه شهیدان معنای دریا شدن را به ما آموختند و به برکت شهیدان انقلاب اسلامی و شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم، حوزه مقاومت ما غرب آسیا را فراگرفته و قدرت استکباری را به چالش کشیده است.

وی با عنوان اینکه بسیج مستضعفان ما مقابل تمام دنیای غرب ایستاده است و نفوذ جمهوری اسلامی به عنوان قدرت تأثیرگذار در تمام جریان‌های جهانی گسترده شده است، ادامه داد: اگر امروز به عنوان یک اقیانوس مطرح هستیم و از شب ظلمانی عبور کردیم و به قله‌های ایثار و فداکاری رسیدیم، مدیون شهیدان هستیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید براینکه آرمان شهیدان را باید در سبک زندگی خود پیاده کنیم، تصریح کرد: باید از فرهنگ شهید و شهادت و ارزش‌های شهیدان باید دفاع و آن را در زندگی پیاده کنیم.

امام جمعه ساری با اظهار اینکه خواسته شهیدان را باید در زندگی پیاده کنیم، ادامه داد: باید مملک خود را آن گونه که شایسته شهیدان است، بسازیم و عقب ماندگی‌های عمرانی و اقتصادی زیبنده جامعه بزرگ و بزرگوارپرور ایران نیست و باید جامعه مدرن و رشد یافته داشته باشیم.

وی افزود: شرایط موجود اقتصادی مملکت که بخشی از آن معلول فشار دشمنان و بخشی معلول نابسامانی‌ها و ناکارآمدی‌ها است، زیبنده کشور نیست و باید مدیران ما کارآمد باشند.

آیت الله لائینی با انتقاد از گرانی قیمت اجناس نظیر مرغ، مسکن، سکه و غیره یادآور شد: این گرانی‌ها زیبنده نیست و خیلی بهتر می‌توانیم کشور خود را بسازیم.

امام جمعه ساری با تاکید براینکه مسئولانی در تراز شهیدان باید انتخاب کنیم، مدیریت جهادی، گوش به فرمان ولایت و در خط ولایت بودن را امری مهم برشمرد و گفت: همه باید به توصیه‌های رهبری عمل کنیم و به این ترتیب در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و غیره دهها برابر بهتر خواهیم شد.

کد خبر 5047737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
      0 0
      انشالله با همدلی و همفکری به مقاومتی فعال در مقابل طرح ها استکباری غرب مبادرت خواهیم ورزید و همه طرح ها آنان را با شکست روبرو خواهیم کرد، قدرت غرب در حال زوال است، پیروزی در نهایت از آن ما و منطقه است