پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳

با حضور در اردوی تیم ملی؛

سهراب مرادی: شرایط سختی داریم/ تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله دارم

سهراب مرادی: شرایط سختی داریم/ تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله دارم

سهراب مرادی همزمان با حضور در اردوی تیم ملی وزنه برداری گفت: شرایط برگزاری اردو واقعا سخت است و من نیز همچنان با آسیب دیدگی جزیی همراه هستم.

به گزارش خبرگزاری مهر، اردوی تیم ملی وزنه برداری کشورمان از امروز در کمپ تیم‌های ملی آغاز شد تا برنامه‌های این رشته المپیکی و پرافتخار بعد از مدتها تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا، دوباره به جریان بیفتد.

در همین راستا سهراب مرادی قهرمان جهان و المپیک همزمان با حضور در نخستین روز از اردوهای تیم ملی وزنه‌برداری به روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری گفت: روند برگزاری اردوها از امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی شروع شد. به همین دلیل شاهد موج انگیزه بین بچه‌های اردونشین هستیم تا رفته رفته به روزهای اوج خود بازگردند.

وی در خصوص محدودیت‌های اخیر برای عدم ابتلاء به ویروس کرونا در اردوی تیم ملی گفت: شرایط برایمان کمی سخت و متفاوت با اردوهای قبلی است. اما به هر حال باید بتوانیم مثل همه ورزشکاران پروتکل‌های بهداشتی را در روند تمرینات رعایت کنیم تا در اردو تمرینات خوب و مطلوبی داشته باشیم.

قهرمان المپیک و جهان در پایان به سطح آمادگی جسمانی خود اشاره و عنوان کرد: تمریناتم را بعد از مدتها به شکلی جدی در این مرحله از اردو شروع می‌کنم. آمادگی ۵۰ درصدی داشتم، ولی خیلی جا دارد که به آمادگی ایده آل و مطلوب برسم. البته هنوز یک مقدار آسیب دیدگی دارم اما امیدوارم در زمان باقی مانده تا میادین پیش رو به شرایط ایده‌آل برسیم. از فدراسیون وزنه برداری هم برای برگزاری این اردو در شرایط دشوار تشکر می‌کنم.

کد خبر 5061324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha