پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۲۷

مدیر تولید کارخانجات مهر اصل خبر داد

صادرات ۲۵ میلیون دلاری مجموعه مهر اصل / ۲۰ کشور مشتری محصولات

صادرات ۲۵ میلیون دلاری مجموعه مهر اصل / ۲۰ کشور مشتری محصولات

تبریز- مدیر تولید کارخانجات مهر اصل از صادرات ۲۵ میلیون دلاری این مجموعه در طول سال گذشته به بیش از ۲۰ کشور مختلف جهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، در سالی که به عنوان «جهش تولید» نامگذاری شده است، بی شک فعالان حوزه تولید و صادرات را می‌توان پرچمداران اقتصاد کشور دانست که با وجود تمامی سختی‌های موجود، علاوه بر اشتغالزایی برای چندین هزار نفر، ارزآوری بالایی هم برای کشور دارند.

کارخانجات صنعتی مهراصل را می‌توان یکی از همین واحدهایی دانست که برای هزار و ۵۸۶ نفر اشتغالزایی کرده و از سوی دیگر با صادرات حدود ۲۵ میلیون دلاری به ۲۰ کشور اروپایی، آسیایی و کشورهای همجوار در طول سال گذشته توانسته است، گامی مهم در حوزه تولید و اقتصاد بردارد.

در این راستا، مدیر تولید کارخانجات مهر اصل به خبرنگاران گفت: این واحد صنعتی با تولید دستگاه‌های مختلف تهویه و تبرید متشکل از ۱۴ کارخانه وابسته شامل تولید لوله و اتصالات مسی، ازت، کولرهای گازی و فن کویل، چیلرهای تراکمی، چیلرهای جذبی، رول بازکنی و برش ورق در ابعاد مختلف، عایق‌های حرارتی و برودتی، کویل و مبدل سازی، برج‌های خنک کننده و برودتی آریا بوده و از بزرگترین تولیدکنندگان دستگاه‌های تهویه مطبوع و تبرید صنعتی در ایران محسوب می‌شود.

برنامه ریزی برای افزایش صادرات مجموعه به ۳۵ میلیون دلار

امید فخیم ادامه داد: در این کارخانجات، هزار و ۵۸۶ فرد مشغول به کار هستند و میزان صادرات مجموعه در سال گذشته حدود ۲۵ میلیون دلار بوده که برنامه ریزی لازم برای افزایش این مقدار به ۳۵ میلیون دلار در سال ۹۹ انجام شده است.

وی از صادرات محصولات این کارخانجات به ۲۰ کشور مختلف خبر داد و گفت: این واحد از سال ۸۸ به طور مداوم جزو واحدهای صنعتی برتر در حوزه صادرات انتخاب شده است.

مجهزترین تولیدکننده لوله‌های مسی مورد نیاز صنعت تهویه مطبوع کشور

فخیم با اشاره به فعالیت هفت خط کامل اتوماتیک تولید کویل در این مجموعه گفت: این گروه به عنوان یک واحد نمونه کشوری و بزرگترین تولید کننده داخلی کولرهای گازی صنعتی و خانگی محسوب می‌شود که با داشتن سه فقره پروانه اکتشاف فلزات پایه بزرگترین و مجهزترین تولیدکننده لوله‌های مسی مورد نیاز صنعت تهویه مطبوع کشور است.

مدیر تولید کارخانجات مهر اصل در ادامه از تولید دستگاه‌های تهویه هواپیما در این مجموعه خبر داد و گفت: این مجموعه قادر به تولید دستگاه‌های تهویه هوایی متناسب با اقلیم‌های مختلف بوده و علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، محصول خود را به کشورهایی چون عراق، ترکیه و جمهوری آذربایجان صادر می‌کند.

وی همچنین با اشاره به تولید محصولاتی دیگر همچون محصولات تهویه بیمارستان‌ها گفت: اکثر بیمارستان‌های کشور از این محصولات بهره می‌برند. از سوی دیگر محصولات مرتبط با تهویه هوا از محصولات صادراتی مجموعه محسوب می‌شوند که با توجه به قیمت و کیفیت مناسب، پر مشتری هستند.

خودتحریمی ها، تولیدکنندگان را دچار مشکلاتی کرده است

فخیم در خصوص مشکلات تأمین مواد اولیه گفت: متأسفانه در این موضوع با نوعی خودتحریمی مواجه هستیم به طوری که تصمیم‌های غیرکارشناسی بیشتر از تحریم‌های خارجی به تولیدکنندگان آسیب وارد می‌کند. در بسیاری از موارد به دلیل بهره گیری از ارز حاصل از صادرات برای تأمین مواد اولیه خارجی مشکلی نداریم اما تأمین مواد اولیه داخلی با مشکلاتی روبرو شده است.

وی با اشاره‌ای به تأمین مواد اولیه کارخانجات از معدن مس انجرد گفت: ظرفیت کنونی معدن حدود ۴۵ هزار تن در سال بوده که برنامه ریزی لازم برای افزایش ۱۰ برابری این ظرفیت در نظر گرفته شده است.

جذب ۷۷ نفر جدید به مجموعه با وجود شرایط سخت کرونا

مدیر تولید کارخانجات مهر اصل ادامه داد: با وجود ضربه سنگین کرونا به بدنه صنایع، خوشبختانه این گروه امسال تعدیل نیرو نداشته بلکه ۷۷ نفر جدید را نیز جذب کرده است.

کد خبر 5063467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha