پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

سیاستمدار عراقی:

مهمترین هدف بایدن در منطقه حمایت از اسرائیل خواهد بود

مهمترین هدف بایدن در منطقه حمایت از اسرائیل خواهد بود

یک سیاستمدار عراقی با انتشار پستی توئیتری نوشت: مهمترین هدف «جو بایدن» در منطقه، اسرائیل و حمایت از آن خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الفرات نیوز، «ماجد شنگالی» سیاستمدار کُرد عراقی در خصوص امید بستن برخی طرف‌های داخلی در عراق به ریاست جمهوری «جو بایدن» واکنش نشان داد و از این مسأله انتقاد کرد.

بر اساس این گزارش، وی در پست توئیتری خود نوشته است: برای اینکه برخی از توهم خارج شوند و خیالبافی نکنند، باید گفت که جو بایدن در کسوت ریاست جمهوری با کسی که پیشتر معاون بوده است، کاملاً فرق دارد.

این سیاستمدار عراقی همچنین در توئیت خود آورده است: کسانی که تصور می‌کنند جو بایدن به تمامی توافقنامه‌های دوران باراک اوباما بازخواهد گشت، در رؤیا به سَر می‌برند و باید از این رؤیا خارج شوند.

این شخصیت عراقی همچنین تأکید کرده است: مهمترین هدف «جو بایدن» در منطقه، اسرائیل و حمایت از آن است. پیشتر نیز شماری از مقامات عراقی ازجمله نمایندگان پارلمان صراحتاً اعلام کرده بودند که سیاست‌های آمریکا در دوره ریاست جمهوری بایدن نیز تغییر نخواهد کرد.

کد خبر 5067513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha