پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

رگولاتوری خبر داد؛

زمان رسیدگی به شکایات ICT در آذربایجان غربی و شرقی کاهش یافت

زمان رسیدگی به شکایات ICT در آذربایجان غربی و شرقی کاهش یافت

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه آذر ( استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل) از کاهش میانگین زمان رسیدگی به شکایات مردمی در حوزه ICT در این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حمید فاضلی گفت: در سال جاری به دلیل شیوع کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، میزان استفاده از ارتباطات ثابت، سیار و به دنبال آن میزان شکایات در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات (سامانه ۱۹۵) افزایش یافته است. با این وجود در حوزه ارتباطات سیار، میانگین زمان رسیدگی به شکایات از ۲۴ روز به دو روز و در حوزه ارتباطات ثابت نیز از ۱۰ روز به سه روز کاهش یافته است و در این بخش رشد ۷۰ درصدی داشته ایم.

وی پایش کیفیت ارتباطات در مناطق روستایی استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل را یکی دیگر از اقدامات منطقه آذر رگولاتوری دانست و اظهار کرد: حدود ۲۹۵ روستا در حوزه خدمات ثابت پایش و موارد قطعی ارتباط نیز شناسایی شده اند.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه آذر با اشاره به اینکه سرقت کابل و فرسوده شدن سیستم های مخابراتی از دلایل اصلی قطعی شبکه در مناطق روستایی است، گفت: پس از این پایش، با پیگیری های این اداره کل، موارد قطعی شناسایی شده، درحال پیگیری است.

فاضلی بیان کرد: علاوه بر این، براساس شاخص های تعریف شده در مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مانند شاخص میزان برقراری موفقیت آمیز مکالمه، سطح و کیفیت سیگنال پوشش رادیویی و ... در ۴۹۴ روستا، درایو تست انجام و ۱۳۱ مورد قطعی و اختلال شبکه شناسایی شده است که با پیگیری های اداره کل منطقه و بهینه سازی اپراتورها ۱۰۷ مورد از این اختلال ها رفع شده است. موارد باقیمانده نیز از سوی این اداره کل و دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری در حال پیگیری است.

وی در تشریح چگونگی بهینه سازی اپراتورها عنوان کرد: منظور از بهینه سازی، تغییر موقعیت جغرافیایی ایستگاه و بالابردن توان یا ارتفاع ایستگاه ها و... است. بعد از بهینه سازی شبکه و رفع قطعی، درایو تست جدیدی در همان منطقه انجام و کیفیت شبکه بررسی شده و با اپراتورهایی هم که اشکلات شبکه خود را رفع نکرده اند، براساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برخورد می شود.

کد خبر 5069683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha