پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۰۴

مدیرکل ثبت اسناد و املاک لرستان خبر داد:

تثبیت مالکیت بیش از ۵ هزار هکتار از اراضی زراعی لرستان

تثبیت مالکیت بیش از ۵ هزار هکتار از اراضی زراعی لرستان

خرم‌آباد- مدیرکل ثبت اسناد و املاک لرستان از تثبیت مالکیت ۵۳۴۳ هکتار از اراضی زراعی این استان شامل ۳۴۷ قطعه زمین، طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، چهل و دومین کارگروه املاک و کاداستر با محوریت تثبیت اراضی زراعی و رفع تداخلات امروز سه شنبه برگزار شد.

این جلسه در راستای تفاهم نامه منعقد بین سازمان ثبت اسناد و املاک لرستان و وزارت جهاد کشاورزی با هدف فراهم کردن زیر ساخت و شرایط لازم برای تثبیت اراضی زراعی استان برگزار شد.

اسفندیار حسنی مقدم رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در این جلسه ضمن تبیین اهمیت کاداستر زراعی و تثبیت مالکیت اراضی مزروعی در استان بر تشکیل جلسات هفتگی با حضور کارشناسان ارشد دو مجموعه تاکید کرد.

علی اکبر باقری مدیرکل ثبت اسناد و املاک لرستان نیز ضمن اعلام آمادگی کامل مجموعه ثبت اسناد و املاک استان در جهت سند دار کردن اراضی کشاورزی؛ بر ضرورت تقاضای تسریع در روند تشکیل پرونده زارعین صاحب نسق جهت ارائه به واحدهای ثبتی تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: از کل اراضی استان قریب ۸۰۰ هزار هکتار آن جزو اراضی مزروعی است که تاکنون ۲۷ هزار هکتار آنها کاداستر زراعی شده است و ۵۳۴۳ هکتار در نقشه کاداستر ثبت و سند رسمی صادر شده است.

در پایان این جلسه مقرر شد اولین کارگروه آموزشی مشترک رؤسای واحدهای ثبتی و جهاد کشاورزی شهرستان‌های استان به صورت وبینار در هفته آینده برگزار شود.

کد خبر 5074047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha