۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳

استاندار خراسان شمالی:

پیشرفت خراسان شمالی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا شتاب می‌یابد

پیشرفت خراسان شمالی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا شتاب می‌یابد

بجنورد- استاندار خراسان شمالی به انعقاد تفاهم نامه با قرارگاه خاتم الانبیا اشاره کرد و گفت: این قرارداد نقش اساسی در شتاب و جهش استان در راه پیشرفت خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی شجاعی عصر امروز در شورای اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: قرارگاه خاتم در کل کشور با سربلندی اقدامات فراوانی را انجام داده و امیدواریم در استان نیز بتوانیم این مجموعه را فعال کنیم.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به نداشته های خراسان شمالی گفت: همدلی در این استان باعث شده مشکلات را از پیش رو برداریم و بر این اساس دولت تاکنون نگرانی‌ای از اتفاقات داخل خراسان شمالی نداشته است.

وی به انعقاد تفاهم نامه با قرارگاه خاتم الانبیا اشاره کرد و گفت: این قرارداد نقش اساسی در شتاب و جهش استان خواهد داشت.

شجاعی بیان کرد: نمایندگان مجلس خراسان شمالی پیگیر ردیف بودجه برای پروژه‌های مد نظر قرارگاه خاتم در استان باشند.

استاندار خراسان شمالی در انتها گفت: از تمام ظرفیت‌های کشور باید استفاده شود تا مطالبات مردم استان را تأمین کنیم.

کد خبر 5080821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha