به گزارش خبرنگار مهر، این کارگاه با هدف بررسی آسیب های اجتماعی و ایجاد زمینه های لازم جهت توسعه آگاهی های اجتماعی زنان و پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر برگزار می شود.
کارگاه آموزشی تولدی دیگر با همکاری ستاد مواد مخدر استان و دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی امروز با حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن اجتماعات استانداری خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.
در این کارگاه آموزشی بیش از 200نفر از بانوان مشاوران مدارس ، سرپرستان خوابگاه ها ، خانواده های معتادان گمنام و همچنین رابطان دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی حضور خواهند داشت.
همچنین به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر مسابقه نقاشی با محوریت پیشگیری از اعتیاد نیز دردو مقطع سنی کودکان و نوجوانان با هدف آموزش و آشنایی کودکان و نوجوانان با اثرات مهلک اعتیاد به مواد مخدر در شهرستان سربیشه برگزار شد.
نظر شما