پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹

آیت الله اعرافی مطرح کرد:

آمادگی حوزه های علمیه برای تعامل با قوه مقننه در مسائل خانواده

آمادگی حوزه های علمیه برای تعامل با قوه مقننه در مسائل خانواده

قم - مدیر حوزه های علمیه در دیدار با اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: حوزه علمیه برای تعامل با قوه مقننه درباره وضع قوانین مربوط به زنان و خانواده آماده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علیرضا اعرافی پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار با اعضا فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت تعامل هرچه بیشتر میان قوه مقننه و شورای نگهبان با حوزه‌های علمیه گفت: حوزه‌های علمیه برای تعامل با مجلس شورای اسلامی درباره وضع قوانین مربوط به زنان و خانواده آمادگی کامل دارد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به همکاری حوزه علمیه با وزارت آموزش و پرورش گفت: تدوین طرح‌های تحولی و سندهای میان مدت و بلند مدت از جمله اقدامات انجام شده در حوزه علمیه طی سال‌های اخیر است.

وی اقداماتی مانند همکاری در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، سند چشم‌انداز و طرح آزمایش را در حوزه را راستای تحول حوزه دانست و افزود: درختواره تحصیلی حوزه‌های علمیه در ۱۶ حوزه دانشی و ۴۰۰ رشته گرایشی تدوین شده است.

کد خبر 5086659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha