پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۰

معاون بهداشتی دانشگاه علوم بیرجند خبر داد:

شناسایی ۷۴ بیمار جدید مبتلاء به کرونا در خراسان جنوبی

شناسایی ۷۴ بیمار جدید مبتلاء به کرونا در خراسان جنوبی

بیرجند- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت:۷۴ بیمار جدید مبتلاء به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در خراسان جنوبی شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامبیز مهدی زاده عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به انجام ۳۰ هزار و ۶۴۰ تست کرونا از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در خراسان‌جنوبی اظهار کرد: از این میان تست کرونای ۱۳ هزار و ۲۶۲ نفر مثبت بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۱ آزمایش تشخیص کرونا در استان انجام شده است، بیان‌کرد: از این تعداد ۷۴ نمونه مثبت گزارش شده که ۹ نفر در بیمارستان بستری و ۶۵ نفر نیز نمونه‌گیری سرپایی شده‌اند.

مهدی‌زاده افزود: ۲۲ نمونه مثبت ابتلاء به کرونا در بیرجند، ۶ نفر در فردوس، ۱۵ نفر در قاین، پنج نفر در طبس، هشت نفر در نهبندان، ۶ نفر در درمیان، دو نفر در سربیشه و ۱۰ نفر نیز در سرایان بوده است و شهرستان‌های بشرویه، زیرکوه و خوسف هیچ مورد ابتلای جدید نداشته است.

وی از ثبت هفت فوت جدید در اثر ویروس کرونا در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: شمار فوتی‌های این بیماری در استان به ۶۳۹ نفر رسیده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه هم اکنون ۲۵۲ بیمار با علائم بیماری حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری هستند، بیان‌کرد: از این تعداد ۱۴۷ نفر مبتلا قطعی بیماری کرونا هستند.

مهدی‌زاده با اشاره به اینکه ۴۱ نفر از مبتلایان کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند، افزود: حال عمومی ۱۴ نفر از بیماران کرونایی بستری در بخش مراقبت‌های ویژه وخیم است.

کد خبر 5088456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha